Szerver restart után a karakterek szintjét visszadobja level 1-re

Indította TothMarci1357, 2019-07-09, 22:38:43

Illetve eltűnik minden cucc és a yang is a leltárból. Eddig nem volt ilyen probléma. Az  érdekes hogy eddig még jó volt, előzőnek is mikor futott a szerver, de most, hogy elinditottam már jelentkezett a hiba, magától ilyen hogy történhet? kipróbáltam pár dolgot, de sajnos nem oldódott meg a probléma. -VZ SF  -  VZ CLIENT-

Idézetet írta: TothMarci1357 Dátum 2019-07-09, 22:38:43
Illetve eltűnik minden cucc és a yang is a leltárból. Eddig nem volt ilyen probléma. Az  érdekes hogy eddig még jó volt, előzőnek is mikor futott a szerver, de most, hogy elinditottam már jelentkezett a hiba, magától ilyen hogy történhet? kipróbáltam pár dolgot, de sajnos nem oldódott meg a probléma. -VZ SF  -  VZ CLIENT-

Transzmutációt betetted?

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2019-07-10, 00:32:35 #4 Utolsó szerkesztés: 2019-07-10, 00:34:15 Szerző: TothMarci1357
Nah szóval, mindent letöröltem ami csak volt.. letöltöttem újra a server filet, a vz klienst, routerből kitöröltem mindent. Tehát az a lényeg, hogy teljesen lenulláztam mindent. Egy tök alap szervert megcsináltam most, Természetesen bebirok lépni.. felfejlődök egy karival mondjuk 4-re 5-re(mindegy) restartolom és ugyan ez a probléma. level 1-re visszadobja a karit és elvesz tőle minden cuccot, a yang is 0.
Na de könyörgöm ilyen létezik? Minden lenullázva, és még igy is fent áll a probléma?

Üzenet összefésülés: 2019-07-10, 00:34:15

syserr üres

Olyan nincs hogy üres, de fix naviba lesz hiba, valamelyik táblába
Discord: deto#4928

De alapról van szó.. ott hogy lehetne hiba?
Eddig se volt alpbol hibas a Vz navija

Akkor lehet hülye kérdés de jól resizel?
Discord: deto#4928

Eddig sose volt baj. Csak tudok egyet resizni, azok utan hogy mennyi mindent betettem mar a szerverbe es atszerkeztettem.
Mappok egy részét már fel se lehetett ismerni idezojelbe..

Szerintem meg nem tudsz. Azért mert variáltál egy térképen, és azt megnézted, vagy hasonló, még nem jelenti azt, hogy tudod hogy kell megfelelően leállítani a szervert.

A következő témát ajánlom figyelmedbe: katt
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"