Keresem: Folyamatos Tárgy Húzás

Indította nissangtr103, 2019-06-18, 14:23:41

Sziasztok keresem azt a system-et ami: folyamatos tárgy-at húzza aki tudná csatolni megköszönném.

Köszi Pisti95 beraktam de ez a hiba vár mikor 2x akarom már fejleszteni
0618 23:18:25383 :: NameError
0618 23:18:25388 :: :
0618 23:18:25388 :: global name 'chat' is not defined
0618 23:18:25388 ::

0618 23:18:25388 :: Unknown Server Command RefineSuceeded | RefineSuceeded

Esetleg lenne rá valami mód?

Ahol módosítást végeztél, felülre, az importokhoz vágd be ezt:

import chat

De egyébként ha utánanéznél, akkor magadtól is rájönnél..

most nincs sysser be semmi de azt csinálja hogy rányomok a folyamatos fejlesztésre és akkor is bezárja az ablakot
ha küldök .py- fájlt tudnál segiteni?

Töltsd fel ide a szükséges fájlokat és megnézem / nézzük neked.

Idézetet írta: Chookez™ Dátum 2019-06-21, 12:24:45
Töltsd fel ide a szükséges fájlokat és megnézem / nézzük neked.

Mar megoldodott neki azota.

halli engem csak az érdekelne hogy  folyamatosan el veszi a fejlesztőket? mert videó minősége nem valami jó

Természetesen elveszi a fejlesztőket. Csak buherálva van, mintha te húznád rá az áldástekit vagy a kovácsra a fegyvert.

Sziasztok gondoltam berakom ezt a rendszert meglesem de ugyan az a gondom hogy syserr nincs és nem folyamatosan tudok húzni hanem bezárja az ablakot.

" Az akadály az, amit akkor látsz, ha leveszed a szemed a célról. "

Érdekes, ugyan ezt a rendszert használom. Nem csak beillesztgetni kell dolgokat, hanem megnézni, hogy hova kell tenni. Nem bonyolult.

2019-06-22, 21:57:52 #11 Utolsó szerkesztés: 2019-06-22, 22:17:05 Szerző: s3l3n3
arra jöttem rá hogy kovácsnál úgy működik ahogy a videóba de áldás tekivel már nem működik szóval babrálva van. Gondolom nem ezt raktad be ami a posztba van, hanem ami másik fórumon van.
de azért az uirefine.py-det ide dobhatnád :)

Elnézést én voltam a buta sorba veszi el a tekiket nálam csak egy van és az volt a gond , de legalább belátom :)

Igen ha csak másolja az ember és beilleszti akkor kovácsolásnak nem lesz hangja szóval figyelni kell :) nálam ez is jó.