game és db fordítás probléma

Indította BRics97, 2019-06-05, 10:51:37

Kedves fórumozók!

Forrással szeretnék dolgozni, azonban probléma ütköztem.

Itt egy link, ez alapján kezdtem el: (Samurai hozzászólása alapján)
[spoiler]http://metin2hungary.net/index.php/topic,59373.msg1041283.html#msg1041283[/spoiler]

Letöltöttem a vdi-t, majd a forrás fordítás fixet is.
A gamet fixet ide raktam:
usr/src/mainline/Srcs/Server/game/src/
A db-t pedig ide:
usr/src/mainline/Srcs/Server/db/src/

Hogy hova kell raknom a fixet arról leírást nem találtam, valamint a problémáról, amit nemsokára kifejtek, arról sem. Tehát, ha azért nem fordít mert rossz helyre raktam a fixet, akkor kérlek jelezzétek, valamint, ha valaki leírja, hogy hova kellene tennem, azt előre is nagyon köszönöm!

Tehát a probléma: Elvileg sikeresen végbemegy a fordítás, van egy jó pár warning, hogy pl nincs üres sor a fájl végén, meg egyéb változókról amik nincsenek használatban stb, de ezeket a warningokat nem én kreáltam, a forráshoz hozzá sem nyúltam, kíváncsi voltam, hogy egyáltalán sikeresen lezajlik-e a fordítás. Hát sajnos úgy néz ki, hogy nem.
Mármint a végén írja, hogy ....Link/game_40r... stb majd ...Link/test vagy legalábbis valami ehhez hasonlót. Aztán kis idő elteltével újra tudok írni, nem ír semmi error-t.
Tehát elvileg sikeresen lefordítja.
Azonban... a lefordult game-nek itt kellene lennie:
usr/src/mainline/Srcs/Server/game/
A db-nek pedig itt:
usr/src/mainline/Srcs/Server/db/

Ám nincsenek itt. Próbálkoztam azzal is, hogy a berakott fixeknek megadtam a 777 jogot, de változás nem történt.

A lehetséges megoldásokat a problémára előre is köszönöm!

Ha esetleg volna már egy ilyen téma a fórumon belül, akkor előre is elnézést kérek, de mint fentebb írtam hiába kerestem rá, nem találtam hasonló témát.

lefordult az, csak frissítsd a mappát, sztem azért nem látod.