c++ weboldal tiltás

Indította Radox, 2019-05-24, 14:09:49

Helló egy olyan funkcióra volna szükségem, amit egy megadott weboldalt megnyitását blokkolja, miközben fut a kliens. Olvasgattam elég sok fórumon de sajnos nem nagyon találkoztam ehhez hasonlóval. Valaki tudna segíteni? Vagy adni egy ki induló pontot?
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

Hello,

Nem javaslom, hogy ilyesmi megoldáshoz folyamodj mivel ha leakarsz tiltani valamit ami egy adott felhasználó gépen fut ahhoz nyilván adatot kell lekérned tőle ez egyértelműen "kémkedésnek" minősül és nem túl legális dolog, bár maga a m2 szerver üzemeltetés sem az de ez meg főleg. Tehát szerintem hanyagold a témát főleg,hogy mostanában mennyien ugranak erre a témára nagyobb store-oknál.

Bocsi, hogy nem segítettem igazából a megoldásba de szerintem senki se fog.

Like eurosz:D Ott még durvább a helyzet, a böngésződ előzményeit nézi át a kliens, és ha rákerestél Lajosra, egy szép kis török üzenettel kivág a kliens #török #eurosszerintsajátfejlesztésdeakkoreurosztörök
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

Idéz#lalakervédelemxd
Fején találtad a szöget Chevrolet...Sajnos nem igazán találok rá megoldást, hogy kivédjem azt a retket. Próbáltam elég sok mindent, köztük azokat is amiket javasoltak, viszont már az sem jó hiszen át állt webes felületre a lalaker. Azért nem fogok pénzt ki adni a lalaker készítőjének, (SVSIDE) hogy ne fusson a szarja a kliensen... Bár én ezt a webes tiltást jónak látom, hiszen tesztelgettük páran, és minddenkinek ugyan azt a web url-t dobja be mi közbe meg nyílik a lalaker, természetesen a kulcsok eltérésével. Tehát meg köszönném, ha valaki tudna adni egy kis útmutatót, hogy mégis hogyan tudnák egy bizonyos oldalt blokkolni a kliens futása alatt.

Ezt nem igen ertem. Miert ne lehetne levedeni a lalakert? Van par magyar szerver is ahol sikerult.. meg nem feltetlen magat a programot kell levedeni hanem amit csinal.. de szerintem nincs ember aki ingyen es bermentve leirja neked hogy hogyan ved le

IdézBár én ezt a webes tiltást jónak látom, hiszen tesztelgettük páran, és minddenkinek ugyan azt a web url-t dobja be mi közbe meg nyílik a lalaker

Nem ez közel sem így van url alapján nem fogod tudni blockolni.

Egyik discord csevegőben van egy publikus "védelem" ellene én nem próbáltam ki és eléggé szkeptikus vagyok vele kapcsolatban de aki akarja kipróbálhatja. (csatolva teszt.rar)

2019-05-24, 18:28:01 #7 Utolsó szerkesztés: 2019-05-24, 18:38:26 Szerző: AntiPositive
Radox, amit te tenni akarsz az az "Informatikai rendszerek elleni támadások" kategóriába esik bele itthon.
Káros szoftvert terjesztenél, több embernek. Mielőtt mondanád hogy nem is káros, a bíróság csak a tényeket fogja nézni, jogi értelemben pedig az. Önkényesen blokkolsz egy weboldalt több felhasználó gépén. Ha esetleg bármiféle logolást is csinálsz (pl auto ban) akkor a fentebb említett kémkedéssel bővülne a vád.

Lehet hogy ez az egész szomorúan hangzik, de ez így menne Magyarországon, ha jogi útra kerülne.
Amúgy ha nem hallottál róla, keress rá erre a goggle-n: bkv hacker.

IdézOneCharakter
Köszönöm, meg próbálom azt amit küldtél, és ha működik vissza jelzek :)

IdézxXTestikeXx
Próbáltam már a lalaker funkcióit is kivédeni, próbáltam packet-ek megváltoztatásával, viszont az a free verziót ki is offolta. De ez az új fajta lalaker-re nem hat. Én már annak is örülnék, ha dmg-t és speed hacket ki lehetne védeni szerver oldalon, már nem is érdekelne, hogy a lalaker injectálható-e vagy sem.