CSAK EGY KÉRDÉS (C++)

Indította Radox, 2019-05-17, 19:22:30

Üdv, az alábbi megoldás működik dmg ellen is?
Idézhttps://metin2.dev/board/index.php?/topic/3942-canti-wait-hackprodamage-and-etc/
Illetve hogyan lehetne megoldani, hogy ne bannoljon random játékosokat, akinek nagy a támadósebessége? o.o
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

állítasz forrásba max támadósebességet, és az fölé rakod a bannál
Discord: deto#4928

Értem, tehát a max támadó sebesség legyen kisebb mint amitől bannol ez a cucc...Viszont a kérdésem az volna még, hogy ez jó dmg ellen is? Mert ugye a leírásban az van, bár én nem látok itt a fix-ben olyan

Ez a publikáció borzasztóan pontatlan "pro" dmg ellen semmi hatása nincsen egyedül a wait dmg-ket szűri meg de ott is előfordulhat hogy csak úgy random bannolná a játékost mondjuk egy kisebb lagg miatt, bannolós verzió halott ügy szerintem maximum logoltatásra lehetne alkalmas de ott sem 100%-ig megbízható.

Esetleg tudnátok mondani egy szerveroldali megoldást dmg ellen? az alap 2-es packet-et meg változtattam mint szerver mint kliens oldalon, és így blockolta is a dmg-t, viszont ha a játékos ablak módban van, nem ér semmit, ugyanúgy tud dmg-zni.

2019-05-17, 21:47:39 #5 Utolsó szerkesztés: 2019-05-17, 21:49:22 Szerző: drift3
Szerver oldali védelem nem nagy megoldás, inkább kliens.

pár hook

NtOpenProcess (lalakert egyből le lövi)

NtWriteMemory

NtReadVirtualMemory

pár kiinduló pont

Köszönöm szépen a választ, és a privát segítséget, ennek köszönhetően már meg kezdtem a lalaker védelmet :) ment a+

Utólagis az előzőekből erre gondoltál? https://www.elitepvpers.com/forum/coding-snippets/3103828-c-c-injection-other-way.html

Ezt be üzemeltem, és konkrétan az új lalaker ellen semmit sem ér.

Tesó, a lalaker és társai pl memorybreak az external cheat, én megfogtam most, wpm hook funkciót int maxoltam és vége volt.

Értem, tehát int-re emelted, ez eddig stimmel, viszont abban tudnál segíteni, hogy egészen pontosan melyik részleget kell ?

Keress rá:
bool Main(HINSTANCE hInstance, LPSTR lpCmdLine)

Így hookolod.

oOpenProcess = (OpenProcessFn)detour_ptr("OpenProcess", (PVOID)hkOpenProcess, GetModuleHandleA("Kernel32.dll"));
oWriteProcessMemory = (WriteProcessMemoryFn)detour_ptr("WriteProcessMemory", (PVOID)hkWriteProcessMemory, GetModuleHandleA("Kernel32.dll"));

Most már csak a funkció kell neki és működik, ennyit tudtam segíteni. (természetesen ingyen mert ilyenekkel úgy lehúzzák az embert)

Értem, köszönöm szépen. És ezt azzal kell használni, amit be linkeltem? Vagy nem szükséges hozzá?

2019-05-21, 17:52:06 #12 Utolsó szerkesztés: 2019-05-21, 17:57:29 Szerző: drift3
paraméterek ott vannak már csak a funkciót kell megírni ami 10-20 sor.

amit néztél az szinte nem jó semmire, azt felejtsd el, erről leírást nem nagyon fogsz találni mivel csgo cheates loaderemből másoltam ki.

Ezt itt hagyom.