EFFECT FEGYVEREK! / C++

Indította Radox, 2019-04-09, 08:39:13

2019-04-09, 08:39:13 Utolsó szerkesztés: 2019-04-09, 08:42:47 Szerző: Radox
Sziasztok, sok szerverben láttam már az effect fegyvereket, tehát modell nélküli fegyverek, amik csak effectből állnak :D Valaki esetleg eltudná küldeni a gf es effect fegyvereket? Vagy mást is ha van :) Bár gondolkodtam azon, hogy mégis hogyan kivitelezhető a sok fegyver effect, hogy ne bugoljon, de erre szerintem ez a leírás lessz a megfelelő: [spoiler]metin2.zone oldalon(Efecto de armas c++) Linket nem engedte :D [/spoiler] javítsatok ki a ebben tévednék :)  Válaszokat előre is köszönöm
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

2019-04-09, 10:32:59 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-04-09, 10:51:22 Szerző: fabtam11
Szia,
A dolog nem a GF-ről jött, hanem pár spanyol/román modellező munkája volt;
Ha sokáig keresel, akk lehet turkmmo-ról le tod kapni az alapanyagokat. ^>^

a) a rottenroot dolgaiból kiszedheted az egyik animált szettet ~pink aionos
b) a zöld fms kék triton meg a többi efféle kell, akkor egy kis kutatással elérheted a linkjét
c) ha van modelleződ akk te magad animáltathatsz és mde toollal kiexportálhatod a mozgó fegyvered, amit aztán a WE-vel és az előző két opcióban írt tartalommal simán összehozhatsz, hisz csak az mse scriptet kell szerkesztened + a fegyó színét és egyéb részeit úgy we-vel is kezelheted. . .

javaslatok
1.: ha pvm szeród van akk ez lesz az a típúsú cucc amiért a playerek a legtöbbet güriznek
2.:  ha pvp szeróra megy és könnyen elérhető, akkoris kell a kihívás+ az a feature h legalább egy bosst vagy valami küldisorozatot végigcsináltass az emberekkel ezért a cuccért
3.: egyszerre csak egy szettet fedj fel v kombináld vmi más systemmel h egyedileg elgondoltnak tűnjön
4.:  ha javasolhatom akk adj neki vmi fantázianevet és törekedj arra  h ne 600 másik update-al kerüljön be.

Értem, és ez a cucmók msm fájlt hoz létre? o.O
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

Melyik? Az MDE tool rickytől mde-t ahogy a neve is adja, de ahhoz, hogy azt használni tudd kell egy mse fájl, mint minden effektnél.

Idézetet írta: Radox Dátum 2019-04-09, 19:03:16
Értem, és ez a cucmók msm fájlt hoz létre? o.O
az mde a modelleffektes fájltípús ~ jelen esetben az áttetsző fegyó
az mse az effektes fájltípús modelles és effektes fájl (szal mde-t és különböző képeket kezelni)
az msm pedig képes a GR2 modellt és akár még pár mse effektet is betölteni a GR2 modell egyes csontjaira csatolva.

Am sztem minden infót megadtunk már xD