Indította Alone, 2019-04-02, 20:59:32

Üdv, esetleg tud valaki egy olyan megoldást, arra a hibára, hogy amikor több sé utalványt egybe pack-olva be váltok, akkor nem az összes SÉ összeget adja meg!
Nem vagyok profi,de amiben tudok segítek!

Komolyan ilyen dolog okoz gondot? Kár erőltetni a szerver készítést...

Ha egy hangyányit használnád azt a zselé kupacot a buksidban, akkor rájöhetnél, hogy ha megszorzod a SÉ-Jegyek darabszámát az értékükkel, mikor elhasználja azt (Tökmindegy, hogy questes vagy c++ forrásos), akkor megkapod a megoldást. :O

Idézetet írta: Deangerious Dátum 2019-04-02, 21:13:08
(Tökmindegy, hogy questes vagy c++ forrásos)
Mert questel lehet vizsgálni 1 slot db-számát?  ??? :o

[spoiler]Vagyis lehet, ha írsz rá 1 új fv-t, de ha ilyen gondja akad, akk kétlem, h sikerült volna új funckiót írnia.[/spoiler]

2019-04-02, 21:51:49 #3 Utolsó szerkesztés: 2019-04-02, 22:24:19 Szerző: Deangerious
Idézetet írta: 5310pati Dátum 2019-04-02, 21:22:28
Idézetet írta: Deangerious Dátum 2019-04-02, 21:13:08
(Tökmindegy, hogy questes vagy c++ forrásos)
Mert questel lehet vizsgálni 1 slot db-számát?  ??? :o

[spoiler]Vagyis lehet, ha írsz rá 1 új fv-t, de ha ilyen gondja akad, akk kétlem, h sikerült volna új funckiót írnia.[/spoiler]

KÉPZELD EL, lehet! :O

item.get_count()

Mivel mikor elhasználja a tárgyat, akkor a forrásban meghívja a "CQuestManager::UseItem" funkciót, azon belül kiválasztja a klikkelt tárgyat "SetCurrentItem(item);" kóddal, majd meghívja a "use" questet.

Beszarsz, nemáhogylehet! :O

Itt kéne már hagynom a fórumot...
Úgy néz ki szépen felejtem a dolgokat  :-[ ;D

Egészen pontosan? Melyik az egyszerűbb?

Jóváírásnál szorozd be a db-számmal, vagy vedd ki a stackelhetőséget.

Tehát akkor if pc.count_item(99992) >= 1 then az 1 helyére pl: 50? és pc.remove_item(99992, 1) itt szintén?

Nem, az jó úgy ( ugyan nem hiszem h be lehetne-e triggerelni úgy h nincs nálad de jobb biztosra menni).
Ha az egész stacket akarod elvenni akk removeitemhez azt írd amit Deangerious mondott.