Quest

Indította materspith, 2019-03-25, 19:07:33

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Detroit SF-et feltelepítettem, meg minden jól működik csak az NPC-knek nincsenek funkcióik, még az alapvető funkciók sem..
Pl.: - Vegyeskereskedő csak a bolt ablaka van meg (nincs benne semmi teljesen üres)
      - Fegyverzet kereskedő (Ugyan az mint a vegyesnél)
      - Aukciós ház vezető (semmit nem csinál)
És még sorolhatnám..

Esetleg erre tudna adni valaki egy megoldást?
Megköszönném!

Szerintem ez nem hiba.

Ez olyan mintha hámozott mandarint vennél a tesco-ban, és azért reklamálsz mert nincs meg a héja.
A Detroit is "hámozott" ha úgy nézzük ;D

Témába is oda lett írva, ez egy tiszta alap, nem csak fel kell töltened a tar.gz-ket és megnyitod a szervert :D
Discord: deto#4928

Abban teljesen igazatok van hogy ez egy "kezdőknek" készített SF viszont én az eddigiekben nem igen foglalkoztam NPC szerkesztős dolgokkal, mármint így funkciók meg ilyenekre gondolok.
Olyannal már volt dolgom, hogy tárgy árazás boltokban, illetve tárgy elhelyezés NPC-ben viszont a funkciókra abszolút nincs ötletem, azért is kérek itt segítséget! :D

Esetleg valaki tudna adni egy leírást hogy hogyan tudnék funkciót adni ezeknek a "speciálisnak" nevezhető NPC-knek?

Mert van egy másik forrásom is amely ugyan az szinte mint a Detroit SF "mester alap" viszont ott sokkal több a fájl pl a local mappákban (WinSCP / Filezilla)
Azzal már próbálkoztam hogy kitöröltem a meglévő local/hungary mappát és feltöltöttem ezt, viszont akkor a szerver nem indult..

UI.: Eléggé kezdő vagyok viszont szeretnék megtanulni szervert szerkeszteni!

Segítségeteket előre is köszönöm!