CRC Patcherhez kellene segítség, gondban vagyok

Indította Arni98, 2019-01-03, 20:07:45

Sziasztok! Találtam valamelyik oldalon egy tök fain crc patcher készítőt, vagy mittomén' mi ez pontosan, lényeg ami lényeg nem igazán vágom, hogy hogy kell összehozni a dolgot. Akármit is csinálok, nem tetszik neki. Ahogy látom nem egy Wixikee patcher, mert azt jóval könnyebb volt telepíteni, szerettem is nagyon de tetszik a sima metin patchere és szeretném azt használni. Vagy túlságosan ki vagyok agyilag, vagy csak tényleg nem értek hozzá. Valaki egy érthető magyarázatról linket, esetleg videót tudna nekem küldeni? Hálám üldözze az illetőt!

Én meg holnap ebédre olyan tésztás ételt akarok csinálni, ami olyan, mint a milánói, de mégse és tök sok receptet láttam, de nem tudnátok megmondani, miért nem tudom jól megcsinálni? A rakott tészta is tetszik, de az se megy. Vagy túlságosan ki vagyok agyilag, vagy csak tényleg nem értek hozzá. Valaki egy érthető magyarázatról linket, esetleg videót tudna nekem küldeni? Hálám üldözze az illetőt!

C++ programmer at Gameloft

Köszönöm a rengeteg erőfeszítést amit a válaszodba fogalmaztál, de egy hasznavehető válasznak mégjobban örülnék :D