Érdekes szerver hiba (VPS~LAN)

Indította Chookez, 2018-12-31, 07:24:54

2018-12-31, 07:24:54 Utolsó szerkesztés: 2018-12-31, 08:37:12 Szerző: Chookez™
Üdv. Egy elég érdekes hiba lépett fel, amellyel már nem tudok mit kezdeni, így muszáj segítséget kérnem.
Nos a hiba:
Ha LAN szerveren(VBOX) fut a szerver, semmilyen probléma nincs vele, pár napos teszt után sem.
Viszont ha ez a szerver átkerül egy VPS-re és felmegyek ingame random nyitogatom meg az NPC-s boltokat, egyszer csak gondol egyet és nem nyitja meg. Ekkor keletkezik egy packet header hiba is kliens oldalon.

Az az érdekes hogy LAN szerveren, semmi ilyesmi probléma nincs, mint említettem még több napos teszt után sem. VPS-en pedig 3-4 perc, van amikor rákattintasz és már nem adja be az elsőt sem.

U.I: Mikor nem adja be a boltot, utána kilépni sem enged, mert úgy érzékeli, mintha nyitva lenne.

Ezekre a packetokra panaszkodik:
HEADER_GC_SHOP = 38,
HEADER_GC_TARGET = 63,

Ritkán változik és társul melléjük ez is:
HEADER_GC_NPC_POSITION = 115,

Ja még ilyet vág a header hiba alá:
Ăł¸®µÇÁö ľĘŔş ĆĐŶ Çě´ő 12, state Loading
Ăł¸®µÇÁö ľĘŔş ĆĐŶ Çě´ő 167, state Loading

De miért csak VPS-en van ez a hiba?  :'( :'( :'( :'(

Illetve néha még első bejelentkezésnél a küldetés tekercsek is eltűnnek a képernyő széléről is és a küldetések panelból is. Szintén ez a hiba is csak VPS-en van.

FreeBSD Verzió LAN: 9.2
FreeBSD Verzió VPS: 10.3 - 11.0 Mind 2 verziónál ezt produkálja. Esetleg még 9.3-al megnézem.

Szia a VPS-Szervereken valami blokkolva van nekem is ez a gondom sott most már Hiba a szerver kapcsolatban pedig tegnap be is leptem szerintem nem a szerver falj a hibás nagyon gyanús dolgok ezek.