Navicat user-ek korlátozás

Indította Zeratul, 2018-12-23, 07:27:44

Sziasztok!
Egy olyan hibával szembesültem hogy navicatban létre hoztam user-ket amik működnek is de amikor beállítanám nekik hogy ki melyik részhez férhessenek hozzá (pl.: account > account ) akkor reboot után is az összes adathoz hozzá tudnak férni pedigrégebben működött csak most kezdtem új a metin2 szerverekkel foglalkozni a leírást ami alapján próbáltam dolgozni : http://metin2hungary.net/index.php/topic,169719.msg900525.html#msg900525

Detroit SF-el dolgozgatok
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Detroit SF-el dolgozgatok dobd ki.... 8)

Miért melyik sf jó egyáltalán kezdőknek?

Egy 34K VZ, meg hozzá vágod az érintetlen alap forrást azt jól van.
Kliensnek meg Spectra, vagy Jelenlegi HU

de pont azért nem Vz -set használok mert a 34K VZ-t nem tudom át alakítani forrássá

Egy póbát tehetsz azzal ami a leírásomban van vagy építesz egy saját forrást tiszta alapokból.

2018-12-26, 15:43:56 #6 Utolsó szerkesztés: 2018-12-26, 18:10:37 Szerző: Zeratul
de én nekem ez is jó, mert én nem tudok berakni rendszereket meg levédeni a klienst ezért nem is szenvedek más forrással meg leírás alapján csináltam és belezavarodtam azért nem állok neki még egyszer

Üzenet összefésülés: 2018-12-26, 18:10:37

Azért választottam a Detroit SF-et mert minden alap cucc ki let szedve, és választott cuccokkal szeretném feltölteni ugyanis már unalmas a GF-es cuccok meg a beta cuccos, én nekem jobban tetszett a régebbi GF(r 99-es max szintű ddmt2) szerverek meg az Oldschool szerverek(Avarion2, Ascaron2) és valami Avarion2-höz hasonlót szeretnék felépíteni mert amik vannak azok nagyon gyatrák ritka az amelyiket érdemes elkezdeni :)

Ha nem forrással csinálod, akkor kb 15 perc alatt gatyára verik a szervert, annyi bug van...

Igen azt én is tudom de egyenlőre csak tanulgatom a fejlesztést de a rendszereket nem tudok berakni akárhogy próbálkozok de addig próbálkozok amíg lehet, a kliens levédésénél az LZO key-t nem bírom át írni ha át írom akkor nem jók a kulcsok a bontóba meg ilyenek azzal is már lassan 1 éve szenvedek, samurai core-val is próbálkoztam