Nem látszik a karakteren semmi (inventory)

Indította NetMan, 2018-12-11, 01:37:02

Hello mindenki!

SF: VZ 40k
Kliens: Jelenlegi HU GF

Mivel a forráshoz mellékelt Specra kliens elég hiányos, sok helyen bugos is, ezért megpróbáltam a HU GF Klienst használni hozzá.

Az indító a VZ 40k-hoz mellékelt spectra kliensből lett áttéve.

A Probléma a kovetkező:

A karakterre szerelt felszerelésből az inventoryban semmi sem látszódik.
Csatolok egy képet a hibáról.

Mi lehet a gond?

Ha bent van a 4 leltár valószínüleg az okozza.
Solution: Rakd be a kliensbe is a 4 leltárt.

EZ 4 LLTÁR HIBA
és ezt csak forrás oldalon tudodmegldani!
kliens forrás is kell hozzá!!!!

hungaryn van egy olyan téma hogy 4 invertory bugFIX  az alapján jó lessz!
de a kliensbe is be kell rakni először rakd be csak kliensbe, hogyha akkor sem jó akkor forrásban lesz a baj.

IdézMivel a forráshoz mellékelt Specra kliens elég hiányos, sok helyen bugos is, ezért megpróbáltam a HU GF Klienst használni hozzá.

Ha a spectra bugos akkor a jelenlegi hu -nak is "bugosnak" kell lennie mivel a spectra is jelenlegi hu-ból van csak hibák vannak benne javítva. Továbbá ha olyan indítót használsz ahol src-ben módosítva lett pár dolog az nem lesz kompatibilis akármelyik klienssel mert kliens oldalon is változtatni kell hozzá mondjuk a python-t (ez látszik is pl a 4 leltárnál.)

Idézetet írta: OneCharakter Dátum 2018-12-11, 11:24:25
IdézMivel a forráshoz mellékelt Specra kliens elég hiányos, sok helyen bugos is, ezért megpróbáltam a HU GF Klienst használni hozzá.

Ha a spectra bugos akkor a jelenlegi hu -nak is "bugosnak" kell lennie mivel a spectra is jelenlegi hu-ból van csak hibák vannak benne javítva. Továbbá ha olyan indítót használsz ahol src-ben módosítva lett pár dolog az nem lesz kompatibilis akármelyik klienssel mert kliens oldalon is változtatni kell hozzá mondjuk a python-t (ez látszik is pl a 4 leltárnál.)

Ez amit mondasz elméletben megállja a helyét de a tesztelés és gyakorlat mást mond.