Tárgy berakása boltba?

Indította NetMan, 2018-12-09, 14:53:00

Hello mindenki!

Próbáltam keresgetni a fórumon, de nem találtam. 40k VZ forrásról lenne szó, és Ali babába szeretnék pár új tárgyat betenni. (Harmadik kéz...stb)

Ezt hogy tudom megtenni?

navicat -> player táblák -> shop tábla megkeresed alibaba ID-jét és a hozzá rendelt polcnak a számát
shop_item -> jobbra lent rámész a csavarkulcs környéki részre és beállítod hogy mindent mutasson
vagy kiveszed a pipát h korlátozva töltse be a navicat a tábla tartalmát
eztán rákeresel arra a számra, ami a shop táblában alibaba polca volt vagy rákeresel azokra a tárgyIDkre amik alibabánál eleve megvoltak már... így megbiztosodsz arról hogy alibaba dolgai melyik polcID-hez passzolnak.
öhm eztán új short csinálsz és ha jól dereng akk megadod a polchelyét , a tárgyID-t és a végén a darabszámot és kész is.

Edit nincs a képem előtt egy adatbázis sem szal nem lesz olyan hogy polcID hanem vagy shopvnum vagy valami hasonló dolog.
Ha hibát lelsz a szövegembe szólj vagy lazán javíts ki köszi!

Idáig eljutottam. Más nincs a shop táblában.

2018-12-09, 15:34:35 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-12-09, 15:42:06 Szerző: fabtam11
jaja szal a vnum oszlopban levő ID (ami most véletlenül egyezik az npc ID-jével) lenne a kívánt boltod polca...
A kövi lépést már leírtam, de a posztodhoz viszonyítva te most a shop_item táblába mész és a 33002-es sorszámú polcra fogsz majd újabb itemeket rávágni.

öhm szal mielőtt mindenki megszídna h mért segítek és mért narrálom a dolgot... Hát alapból logikával minden megoldható, ha az alapboltokhoz viszonyítasz de forrástól és fejlesztéstől függ, hogy a reload paranccsal képes leszel-e azonnal látható módosításokat csinálni vagy sem.

öhm félre ne értsetek nem gonoszságból vagy egoizmusból írom a dolgot szimplán csak egy afféle iránymutatást és erkölcsi stabilitást próbálok mutatni annak ellenére h mindenki másnak 1000 meg ezer más dolga van és kb fix kiakadnánk a 8-10. hasonló témától ~ ezért én pár naponta felelek 2-3 témára +ha kedvem tartja akkor még válaszolok is rájuk.  ::)

Sikerült már, köszönöm!