Max yang bővítés probléma.

Indította Crysis2, 2018-12-06, 12:54:47

2018-12-06, 12:54:47 Utolsó szerkesztés: 2018-12-08, 11:06:01 Szerző: Crysis2
Sziasztok.

Hungary forrásba szerettem volna módosítani a maximális yang limitet([SRC] MAX_GOLD bővítés) viszont egy hibába ütköztem, nem fordul le a game.

Hogyan lehetne ezt orvosolni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Írja, hogy melyik sor nem jó neki a char.cpp-ben.

A point_change-es választható módosítást amúgy pont nem éri meg betenni, a yangnál jó lesz, minden más pontváltoztatásnál rossz lesz. P3NG3R odaírhatná a témájába hogy ez csak "vázlat" vagy kiindulás, csak akkor tedd be ha tudod folytatni. Ha nem rakod be, azaz mostmár ugye kiveszed, akkor csak annyi lesz hogy questbe max 2.1Mrd yangot tudsz adni, de annyi baj legyen szerintem, túl lehet élni.

Ha megnöveli 2 paraméteresre akk tud többet anélkül h megpiszkálná, majd 1 ciklussal annyi yangot ad ???

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-12-07, 23:55:11
Ha megnöveli 2 paraméteresre akk tud többet anélkül h megpiszkálná, majd 1 ciklussal annyi yangot ad ???

Vagy külön point_change a goldnak. Bár elhiheted hogy aki leírás alapján nem volt képes betenni, az ilyen elméletek gyakorlati megvalósításában mennyire jutna. Mint halottnak a csók.

2018-12-08, 03:44:42 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-12-08, 03:51:28 Szerző: 5310pati
Tudom tudom, de most azért amit írtam nem egy nagy őrdöngösség, 3 helyen kell belepiszkálni abból 2 csak 1-1 paraméter. sőt nem is, csak 2, hisz ha jól emlékszem akk a lua-s fv-eknek nincs deklarációjuk csak defincíójuk.
+ ha vki még csak épphogy ért a dologhoz, akk lehet elég neki amit írtam, mert a te kommented alapján enyhe miniszívroham fogja el, hogy az a 2 posztos leírás csak 1 vázlat.
Az szintén egy másik kérdés h mennyire esztétikus, hatékony stb, de könyörgöm, ez egy metin :-X
+ ha csak egy byte-os ciklust ad meg neki ami sztem bőven elég (255x2mrd) nem hiszem h megérezné bárki is a futását, főleg h nem minden ezred másodpercben hívódna meg.

2018-12-08, 04:48:59 #6 Utolsó szerkesztés: 2018-12-08, 04:52:49 Szerző: UnKn0Wn
Csak a pointchange vázlat, azaz kiindulás inkább ahogy írtam, szerintem nem írtam félreérthetően.
A többi rész teljesen jó.

Viszont neked meg kellene értened hogy az hogy egy C++-hoz látszatra semmit nem értő emberhez elméleti dolgokat dobálsz, az nulla, nem fog tudni semmit kezdeni vele. Ilyen embereknek csak akkor tudsz segíteni ha nagyjából kész kódrészletet adsz, de legalább példát. Ha meg érdemben nem akarsz valakinek segíteni, akkor meg veszett az egész. (Bocs hogy ezt így most felróttam neked, de nagyon sokszor ezt csinálod, remélem nem lesz örihari)

-----

Témanyitónak: http://metin2hungary.net/index.php?topic=201404.0

Tudom h nem segít az olyanokon, de nem csak neki szánom az üzenetet, lehet van aki épp annyira ért, hogy ebből az ihletből már el tud indulni (csomó ilyennel volt már dolgom skypeom, h meg tudta volna csinálni csak épp gőze sem volt hogy hol/merre vagy mit keressen), ha meg nem, akkor lett egy feles hsz-em :-X :-\

Már sikerült megoldani. De azért köszi.