Indítási probléma!

Indította materspith, 2018-11-27, 13:44:59

Sziasztok!

A mai nap feltelepítettem a forrást a 9.2-es BSD-m re már fixáltam a portokat, gondoltam megpróbálkozok egy indítással aztán egy felcsatlakozással, de sajnos egy váratlan problémába ütköztem amire sajnos nem tudom a választ ezért is nyitottam ezt a témát hát ha ti tudjátok! ;) (Legalábbis remélem)

mikor beírom, hogy "sh start.sh" akkor szépen elkezd pörögni.. és utána ezeket dobja:

cd:  /srv/game: no such file or directory
cd:  /srv/game_1: no such file or directory
cd:  /srv/game2: no such file or directory
cd:  /srv/game2_1: no such file or directory
cd:  /srv/game99: no such file or directory
cd:  /srv/auth: no such file or directory
cd:  /srv/game: no such file or directory

És nem indul el a szerver...

Esetleg erre ha tudna valaki egy megoldást azt nagyon megköszönném! :)

Szia.
A start.sh fájl nem jól van megírva. Nem jók az elérési utak. Nincs olyan mappa: /srv/game
Példa: ha a game mappa elérése ez: usr/home/game   akkor nézd meg hogy a start.sh-ba is ez szerepeljen.

Ha segítettem ne sajnáld a + t.

Köszönöm szépen a válaszod!

Viszont hogy nézzem meg azt az elérési útvonalat start.sh-ban?
Mivel már próbáltam (legalábbis erre gondoltam legelőször, hogy biztos nem találja az elérési útvonalat) megnyitni notepad++-al viszont számomra érthetetlen kriksz-kraksz-okat adott.. :(

Vagy erre van más mód is?

2018-11-29, 14:35:02 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-11-29, 14:40:48 Szerző: fabtam11
Idézetet írta: materspith Dátum 2018-11-29, 14:15:43notepad++-al viszont számomra érthetetlen kriksz-kraksz-okat adott.. :(
1. Settings/beállítások menüpont
2. program beállítások opció
3. legutolsó baloldali oszlop, legalsó EGYÉB beállítások
4. baloldalon van egy ilyen automatikus karakterkódolás felismerése, onnan vedd ki a pipát és zárd be ezt, majd aztán zárd be és nyisd meg újra a szerkeszteni kívánt fájlt

Figyelmeztetés bizt. mentést csinálj mielőtt bárminek is hozzányúlnál a kódolásához!!(értsd az ansi/utf8-hoz csak akk nyúlsz hozzá, ha érted, hogy mire vannak hatással ezek a kódolások)
5. értelmezd hogy a locale_string.txt-ben lévő krixkraxnak egyeznie kell a forrásban levő krixkraxokkal. köszi

alternatíva a sima windows-os jegyzettömb\szövegszerkesztőeszköz.  o.O

Öhm ha a hiba vagy a kérdés még mindig fenn állna lazán írj még pár kérdést a kövi posztokban és remélhetőleg a fórumozók megpróbálnak majd normálisan és érthetően tanácsokat posztolni.
További laza fejlesztést! :D

ja ha hülyeséget írnék lazán javítson ki az, akinek kedve és ideje meg türelme van hozzá... ^^ Köszi :)