Karakterválasztásnál külső hálózatról kidob

Indította NetMan, 2018-11-18, 11:49:24

Sziasztok!

VZ Szerverfájlt használok. Otthoni hálózaton minden rendben van. Portokat kinyitottam, de külső hálózatrál a karakterválasztás után kidob a bejelentkezéshez.

Valakinek ötlet?

2018-11-18, 12:04:43 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-11-18, 12:36:13 Szerző: NetMan
Nagyon rég csináltam már ilyen szervert, MC indító az a "surás"?
Tudnál esetleg egy letöltőlinket adni hozzá, ami működik VZ-vel?

Jelenleg a serverinfo.py-be van beírva az ip, és becsomagolva. Így miért nem működik?

Üzenet összefésülés: 2018-11-18, 12:36:13

Meg ugye indítót a VZ kliensbe nem tudok betenni, mert ez a hibaüzenet fogad: Hack észlelve, serverimfo.py törölve. Kellemes Hack mentes játékot!

https://www25.zippyshare.com/v/RnAl3lGg/file.html

PW: 12345

Azért van rajta PW mert a Win10 szerint vírusos és mivel van hogy változik  a külső hdd-m betűjele, nem volt kedvem mindig visszaállítgatni az ilyen fájlokat.

Amúgy false, kb minden MC indítóra vírust jelez a Win10 defender. (Még DDMT2 binjére is egy sima enigma virtualbox miatt)

Ez rendben működik, köszönöm.

Viszont a kérdés még áll, hogy "simán" miért nem indul el? Miért vág ki karakterválasztás után, és hogy ez javítható-e?

a root.eix-ben van átírva a serverinfo.py. És a sima indítóval el is indul, be is enged..stb, de karakterválasztásnál visszadob a bejelentkezéshez.

Ez javítható? Vagy ezt mi okozza?

Az az igazság, hogy én a pár éves szerverem indítottam el, nagyon nem követtem az új dolgokat, nem tudom még, hogy a 40k hogy működik..stb.

Házi gépen úgy megy, hogy 0-24 szervergép, DNS-el van. Tehát nem az IP-t írom be, hanem a domaint.

Ez a szerver jól működik, tettem bele régen új cuccokat is, ezt szeretném használni, csak jó lenne ha nem  kéne MC-s indító hozzá.

Akkor működne surafejes nélkül is, ha fizikai gépen futna és nem virtualizálva?

Idézetet írta: NetMan Dátum 2018-11-22, 17:13:10
Akkor működne surafejes nélkül is, ha fizikai gépen futna és nem virtualizálva?

Ha windows helyett freebsd lenne fent a gépeden akkor igen.