Eltünő skill

Indította Jonathan, 2018-11-09, 04:26:09

Sziasztok !

Egy olyan problémával állok szemben, hogy a szerver egyszerüen nem képes elmenteni a skilleket tehát ha nekem minden skillem P vagy egy sima mezei karakternek 14 pont van a skillén az eltünik egy félóra útán vagy ahogy kilép a játékból. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a skill ikonok ott vannak amiket kihelyeztem, de a skilles küldetést meg kell csináljam újra mert csak akkor tudom szét osztani a pontokat. Ami furcsa az egészben az az, hogy a státusz pont és a szint meg marad viszont a játékban eltöltött időt se számolja rendesen úgyan is egy teszt karakterrel eltöltöttem 10-15 percet és azt a játék ranglistán és ingamebe is 1percnek észleli. A vicc viszont az, hogy ehhez az sf-hez még hozzá se nyultam szóval kiindulási pontom sincs, hogy mitől lehet ez.

Szerver fájl:
-Deneme2 40k

Én anno mikor használtam úgy 1 órán keresztül, kutakodás szempontjából, nekem nem volt ilyen hibája.

Örülök neki, hogy neked hibátlanul üzemelt arra az egy órára. Viszont a probléma ettől sajnos nem került közelebb a megoldáshoz :/

IdézÖrülök neki, hogy neked hibátlanul üzemelt arra az egy órára. Viszont a probléma ettől sajnos nem került közelebb a megoldáshoz :/

Arra próbáltam utalni, hogy a szerver fájlal nincs ilyen probléma alapvetően, szóval csak az marad hogy te csinálsz/csináltál valamit rosszul.

Hostig által bérelt szerverről van szó ők is ezt mondták alá írom ha csináltam volna én vele valamit akkor jogosnak tartom hogy elcsesztem helyre hozom, de így alapjáraton a hostingnak van valami bibije a sfükbe amit szerintem ők meg mókolzak maguknak amit persze nekem instaláltak fel. Kérek egy teljes újra telepitést hátha de nem ha azok után se lesz jó akkor vpsre saját magam felrakom csak nem akartam ezzel külön tökölni.