Nem bont a bontó

Indította hiper24, 2018-11-02, 23:36:59

Az a problémám, hogy amikor ki szeretném például a guild-ot a pack-ből bontani eternexussal, akkor 99%nál kifagy. De lehet ez a login cucc is, szintén kifagy, de az a felénél.  Erre mi lehet a megoldás? (próbáltam más bontókkal)

Mit probalsz bontani? Nyilvan ha elternek a kulcsok nem fogja bontani.

guild.eix/epk-t próbáld meg tim 2.6-al bontani, mert vannak benne kínai kriksz-krakszok.

2018-11-03, 15:30:07 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-11-03, 23:46:12 Szerző: hiper24
login.eix/epk, guild.eix/epk, pvpsys.eix/epk, ezt a hármat szeretném, első kettőnél 99%nál fagy ki, pvpsysnél meg egyből, tehát 0%on. Ezeket beraktam Tim-be, ugyan sikerül neki mappát csinálni, guildnak, loginnak is, látszólag kibontja, mivel 99%on fagy le más bontóknál, de jön pvpsys, aminek csak 1 üres mappát tud bontani. Szóval ez a bontó sem jó

Üzenet összefésülés: 2018-11-03, 23:46:12

LZO védelmet megér rakni egyáltalán? Vissza fejteni nehéz a kódot, nem? És az a kód kell bontóba is, amire cseréltük indítót, meg bontót, hogy tudjon bontani?

Idézetet írta: hiper24 Dátum 2018-11-03, 15:30:07
login.eix/epk, guild.eix/epk, pvpsys.eix/epk, ezt a hármat szeretném, első kettőnél 99%nál fagy ki, pvpsysnél meg egyből, tehát 0%on. Ezeket beraktam Tim-be, ugyan sikerül neki mappát csinálni, guildnak, loginnak is, látszólag kibontja, mivel 99%on fagy le más bontóknál, de jön pvpsys, aminek csak 1 üres mappát tud bontani. Szóval ez a bontó sem jó

Üzenet összefésülés: 2018-11-03, 23:46:12

LZO védelmet megér rakni egyáltalán? Vissza fejteni nehéz a kódot, nem? És az a kód kell bontóba is, amire cseréltük indítót, meg bontót, hogy tudjon bontani?
Vedelemel megeri foglalkozni persze. Igy legalabb nem minden masodik jatekos szedi szet.

Öhm Tim-nek mi az alap kulcsa, nem tudja valaki?