AutoMove

Indította UnKn0Wn, 2018-11-02, 13:44:15

2018-11-02, 13:44:15 Utolsó szerkesztés: 2018-11-02, 13:48:56 Szerző: UnKn0Wn
Sziasztok,

Lenne valakinek vagy tudna segíteni valaki egy automove python scriptben?
Kezdésnek elég lenne ha eltudna menni A-ból B-be, utána már tudnám alakítgatni.
(Még nem kell túlbonyolítani hogy mi van ha elakad valamibe stb)

Egy ilyen térkép bemutató/népszerű helyekre auto futás lenne a cél vele.

Elsősorban gyakorlati segítség kellene (kódrészletek), elméletivel én is tele vagyok :D
(Azért nyilván azon túl hogy self.MoveUp-Down-Left-Right() - player.SetSingleDIKKeyState)

2018-11-02, 13:57:30 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-11-02, 14:02:44 Szerző: fabtam11
Oké nem firtatom, de egy on-t és offot is írok erre:
ON:
Honnan jönnek ezek a szexy ötletek, talán a GTAV-ből?:D
OFF:
Am mennyire akarjátok még a playerek kezét fogni? Tom hogy mindenki mindent gyorsan akar tudni, de így elbarmoljátok a felfedezés örömét... ha csak minimum nem egy 10x10-es új mapról esik szó, mert oda már lehet elkélhet egy ilyen GPS rendszer.

ON2:
Ha teheted, akkor kérlek keress 1 videót, ami alapján kiindulhatunk az "automove system" első lépései felé, köszi.
vagy kérlek írd már le, hogy melyik szeróról/játékból jött az ötlet, hogy csak így automatikusan meneteljen a player.

Ha valamelyik szerveren v kliensben bent volt már a cucc és teszem azt elérhető, akkor esélyes, hogy a te kódos kérésedre igen hamar megoldást v tutorialt találunk.

Jelenleg nekem tényleg csak annyi kellene hogy mondjuk
385(x),402(y)-ból elmenjen a karakter magától mondjuk 253(x), 310(y)-ba, egyenes úton, semmi extrával.

Nem láttam ilyesmit egy kliensben sem, gondolom botokban van ilyesmi, de azzal sokra itt nem megyünk.

2018-11-02, 14:40:14 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-11-02, 14:45:43 Szerző: fabtam11
A botoknak időnkénti teleportáltatása van, ami pár másodpercenként XY-ból XY+10-be vagy XY-10-be mehet...  :(
egy komplett automove picit nagy falat lehet a metinre, nem? Jó tom, te neked az is jó, ha a kari beleakad a házakba és a falnak dőlve rohan, de ez azért mégis a fejlesztés hátrányára válna... jó tudom, neked az a célod, hogy a pálya minimapján vagy nagytérképén kijelölj 1 célpontot, amerre elfut a kari, de eztán csak a "teleport az npc-hez" system csapná ki a rezet... fhú kijelölsz 1 npc-t azt bámm opciód van, hogy be meg kibuggoltasd megad az éterbe... :o

A bot opciókhoz: régen a multi1.5-ben volt egy olyan funkció, ami a minimappal és az egérrel meg a bal CTRL billentyűvel tudott npc-ről npc-re vagy mobról mobra teleportáltatni. A cucc hátránya és előnye is ugyanaz volt. Elvégre képes voltál bebuggoltatni egy karit, de ugyanúgy meg is tudtad oldani a hibát... bár jó ez nem automove de azért a teleportálós rész végett létezett ilyen, csak #maybe illegal shitnek minősült és rontotta a játékosok élményét.