Szerver Ch1 kifagyás

Indította Raidox75, 2018-10-31, 10:33:01

Sziasztok! Mitől lehet az,hogy ch1 random leáll. Elég jó szervergépünk van 1000 játékosra van tervezve.Viszont a Game99 nem áll le egyáltalán csak a ch1. A log semmit nem mutat.Pontosan mondva nincs hiba logunk,még figyelmeztetés sem. Ezért nem tudunk rájönni mitől állhat le csak úgy.Esetleg volt valaki hasonló helyzetben ?

game.core van a channel1-ben?

Töröld ki a game.core- fájlt, mert amiatt áll le. Túl nagy és leterheli a vps-t.
Ezenfelül mihamarabb próbáljatok rá jönni hogy mitől keletkezik.

Idézetet írta: Raidox75 Dátum 2018-10-31, 10:33:01
Elég jó szervergépünk van 1000 játékosra van tervezve.
Átvertek és ez egy üzleti fogás, sztem valszeg 200-300 fővel kevesebbre lett teremtve de azért az ezer úgy is egy szép szám és így tuti biztonságérzetet kaptál azért, mert többet hazudtak a tévében levő vps reklámnál.

ON: ha a webbel és a ch2-vel minden okés, akkor tippnek aszondom nézz körbe h mik férnek hozzá a ch1 portjához.

Nekem is volt is, és láss csodát a weboldal ip címére hivatkozott, (why, idk). Picit átalíkottam a weben a ch kijelzést, és megy is. :o

Idézetet írta: kicsiasdvagyok Dátum 2018-10-31, 14:26:32
Töröld ki a game.core- fájlt, mert amiatt áll le. Túl nagy és leterheli a vps-t.
Ezenfelül mihamarabb próbáljatok rá jönni hogy mitől keletkezik.
Semmiképp se debugolja. Nem a game.core miatt áll le a ch, hanem becrashel a game (azon a ch-n) és dumpol egy core-t amit debugolni illik, nyilván törölni sem árt.