Official Pet System

Indította s3l3n3, 2018-10-23, 18:04:31

Sziasztok! Szép estét

Beraktam a pet rendszert már 2x hátha én rontottam el de nem úgy néz ki :S
hiba nincs semmi

a probléma az hogy a tojás nyitásnál nem adja meg a skill slotot de viszint 80-as petnél is le van zárva de be tudom rakni a skill könyvet de ha elküldöm a petet és visszahivom le van zárva a slot.

valaki valami ötlet mindent meghalgatok. köszönöm

" Az akadály az, amit akkor látsz, ha leveszed a szemed a célról. "

Ez alapból ilyen, nem véletlen 99%-osan volt a témában írva.
Mondjuk amit nem értek hogy miért így publikálták ki, mert a "javítása" max logikát igényel, c++ tudást nem.
NewPetSystem.cpp-ben less bele az adott részekhez, ha nem tudod magadtól megoldani akkor max később felrakom az enyémet.

Meglesem de nem vaószinű hogy kilogikázom , kőszi ha felrakod nagyon hálás lennék.

2018-10-23, 18:26:58 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-10-23, 18:28:32 Szerző: UnKn0Wn
https://pastebin.com/rxVKiB1W

Notepad++ compare plugin-t javaslom hozzá.

és máshol nem kell átírni valamit kliens uipetsystem vagy inditóba ?

2018-10-23, 18:34:16 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-10-23, 19:07:15 Szerző: UnKn0Wn
Úgy emlékszem nem, ahogy mondtam ilyen kis logikai baki volt benne csak.

nos megcsináltam sajnos úgyan az a hiba ha tojást nyitok nem kap üres slotot, és ha 80-as a pet 3 evolucióval akkor belemegy minda 3 slotba a skill hiába zárva van.

van olyan rendszered ahol nincs ilyen hiba mert eddig mindbe volt.

https://gyazo.com/1811b6397f0b2f217fb0184c6a8ac850

Nálam direkt úgy van hogy mind a 3 slot elérhető legyen, ne lutri hogy 1v2v3.
Akkor neked most csak látszat buggod van, nem? Mert végül is tudod használni a skilleket.

Akkor lehet kliensoldalt is kellett valahol egy minimális módosítás, de én már nem emlékszem rá mit és hol.

sajnos nem mert ha nyitok egy petet akkor nem megy bele a skill. láttam ahol úgy megváltoztatták hogy evolucióként ad egy slotot az is jó lenne vagy úgy mint neked. ja és 20-ra felvittem könyvel egy skill-t írja rendesen azt is hogy elérte a maxot a skill szoval nem értem lehet valami kliensnél van csak tudnám mi.