Switchbot hozzárendelése az ESC menü alá!

Indította Arni98, 2018-08-11, 12:27:30

Sziasztok! Néhány nappal ezelőtt próbálkoztam azzal, hogy a most F5-höz rendelt Switchbot-omat hozzárendelem ahhoz az új gombhoz, amit az ESC menübe csináltam.
-tehát magyarul csináltam egy gombot a menübe, megnyomod az escapet, legtetején ott a gomb, hogy bónusz forgató és azt akarom, hogy ha arra rámegyek akkor behozza a switchbotot. Most az F5 billentyűn van de én a menübe szeretném betenni.-

Na egy a bökkenő. Abszolút nem tudok rájönni hogyan kell!

A kérdésem pár napja az volt, hogy hogyan kell megcsinálni az új gombot, sikerült is egyből, viszont hozzárendelni már nem tudom. Tudna -e valaki segiteni? Milyen fájlokat linkeljek? Köszi!

Az F5 funkcióját másold át az új gombra meg a szükséges részeket és kész :-\ :-X

De ezaz, hogy nem tudom pontosan melyikek azok a "szükséges részek". Már leszenvedtem vele az atyaistent is és nem akar :D Pedig ilyen ritkán van. Ha lennél szives megnézni, megmondod melyik fájlok kellenek, belinkelem aztán csak sikerül kihozni belőle valamit!

game.py-ben kell lennie a dolognak, F5-re rákeresel és ott a fv neve amit át kell kopiznod.

game.py: onPressKeyDict[app.DIK_F5]   = lambda : self.__toggleSwitchbot()

És akkor ebből most mit másoljak, na meg hova?

uisystem.py-be a gomb alá kéne? melyik részét?

A funkciót másold át, amit meghív, amikor megnyomod az F5-öt.

TEHÁT EZT:
self.__toggleSwitchbot()

Köszi a válaszod, de nem nyitja ki. Semmit az ég világon nem csinál.
Mit csináltam rosszul? (mellékeltem: uisystem.py, game.py, switchbot.py)

Uisystem.py-be ez itt nem jó így:

def __ClickSwitchButton(self):
self.__toggleSwitchbot()

Vagy másold át a game.py-ből a  def __toggleSwitchbot(self): -ot az uisystem.py végére, vagy egyből így is lehetne:

def __ClickSwitchButton(self):
if self.switchbot.bot_shown == 1:
self.switchbot.Hide()
else:
self.switchbot.Show()

A game.py __init__-jébe van ilyen:

self.switchbot = Bot()
self.switchbot.Hide()

A uisystem.py __init__-jébe ez nincs benne.
Ha nem jó továbbra sem, próbáld meg oda is beletenni.

Öreeeeeeeg. Ezaz. Imádlak. Ezer köszönet, ment a + :D Zárom a témát!