Metin2 + Battle Royale?

Indította Dani31, 2018-04-25, 22:34:52

2018-04-25, 22:34:52 Utolsó szerkesztés: 2018-04-25, 23:26:30 Szerző: Dani31
Sziasztok, elég érdekes témát dobnék fel.

Eszméletlen sikereket ért el az elmúlt hónapokban két játék, szerintem nem kell megneveznem :)
Bár ezek a játékok illetve a Metin2 nagyon különböznek egymástól, szerintetek valahogy mégis be lehetne dobni a Battle Royale stílust a Metin2 Világába?

Amire én gondoltam hogy lenne egy kör/téglalap alakú map, amire a playereket viszonylag egyenletesen elosztva portolnánk be előzetes regisztráció után. 50, esetleg 100 játékost. Biztos lenne akire egyszerre többen támadnak, ez ilyen. Viszont természetesen a konkrét teamelést büntetve lenne. (GM-ek felügyelnék a harcot)
Bármilyen potizás megengedett lenne (esetleg kis időkorlát), viszont amíg potizna egy karakter, blokkolnánk (kivéve kék), ergo nem tudnának örökké harcolni egymással. Természetesen nem a legerősebb játékos nyerne mindig, sok múlna a szerencsén, kiváráson, hisz a BR játékoknál is ez pont így van. Nem lenne feltétlen egy kör ami szűkül, tudjuk azért a korlátokat, viszont időkorlát, alap vagy akár játékosonkénti, a passzivitás elkerülése végett lehetne. A top 3/5/10 lenne jutalmazva, hisz az OX kapcsán tudjuk hogyha egy játékos kap csak valamit, ott sírás van.

Bármilyen véleményt várok, negatívat is, hisz lehet abszolút nem működne ez a dolog a valóságban ;D

Szia.

Szerintem jó ötlet és kivitelezhető, ebből fakadóan, de ennél a témánál maradva támadt egy ötletem, személy szerint én ezt meg fogom csináltatni.

2018-04-25, 22:54:48 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-04-25, 22:57:52 Szerző: fabtam11
Pozitívnak.: Ha valahogy megtod oldani h a dologban akár egy harmadakkora szintű player is bravúrosan esélyes legyen, mint a legnagyobb szintű player, akkor jól fest az elgondolás.

Negatívumnak: Nem demotivációnak, csak sötét és hülye ténynek fogom írni: Ez egy virtuális szerencsejáték, amit mmorpg-nek adtak el a kóreaiak. Az optforgatós rész miatt kicsit zavarosan lenne kivitelezhető ez a BG dolog szal azért megkéne húzni a határokat h mettől meddig fair a meccs.  ::)

Poz.2.: Ez fix kivitelezhető, de azért baromira jó kérdés h ez a harc dolog pontosan milyen elemeket kezelne, illetőleg a fegyverekből v páncélokból v potikból v egyéb holmikból mik lennének szabáylozva... vagy mi lenne ha az mmorpg részt megölnénk és csak a battlegrounds részt nyúznánk meg. (Szal én is gondoltam már/ írtam egy vázlatot erre a "battlegrounds" projekt dologra, de gondolom mások is.)

Off.: Már csak az Owerwaccs battlegrounds-t meg a God of War battlegrounds-t várnám, ha kaszál ez a dolog.
ON.: Tetszik az elgondolásod, de még egy picit írd jobban körül a tervedet!  ::)

Szép napot. Én a Fortnite-al játszom de nem igazán tudom elképzelni ezt a fajta játékot a Metin2 vel max egy olyan változatot ahol mind a 4 kasztnak ugyan azok a skillek lennének pl: távolsági fegyvernek íj, crossbow, lándzsa és talán valami eldobható tűz labda ami a gránátot helyettesítené olyanra gondolok mint a Sárkánylövés közelharci fegyvernek kard, tőr és pallos. Így egyenlő esélyek lennének a fegyverek terén és már csak a skillek fejlesztésétől függne ki az erősebb játékos. Most már csak azt kellene megoldani, hogy ne mindenki egy helyre essen le mert az káosz lenne.