Szerkesztés és konvertálás

Indította ddani700, 2018-03-06, 19:22:58

2018-03-06, 19:22:58 Utolsó szerkesztés: 2018-03-06, 22:51:27 Szerző: ddani700
Sziasztok!

Én franzi sf -et használok és a szerver item_protot mivel tudom normálisan átkonvertálni kliens oldalivá?
tudom hogy van kereső de nem biztos hogy mind megy normálisan ezzel a szerver protoval.
/voltak már gondok 1-2 csomagolóval és itt vannak még elvileg segítőkész emberek ez ügyben. meg sok link már halott./

kedves ddani700 mi a turonak kel neked franzi sf hezz kliens oldali item_proto convert? mikkor fogod a kliensbe lévőt és fr vagy pista bontojával ki bontod és  szerkeszted nutepad++ al és vissza is tudod  csomagolni.

mind a két fajta bontó fent van a forumun.

Azért mert kb az egészet újra írtam és kliens oldalon sokkal több idő lenne átirogatni mindent ugyan olyanra.
pl: az árak,kövek bónuszai stb. stb.
Így nem 1 hét lenne mire azt kézzel át írnám. Tudom mivel kb 3-4 éve újraírtam az egészet de most mi sokkal extrémebbre (értsd úgy hogy gfnél is vagy 20x nehezebb ) szervert csinálunk ///mint minden szerverem csak is zárt volt nem jöhetett fel akárki, sosem terveztem pénzt keresni ezzel és nem is fogok soha./// és így hamarább meg lehetne az egész így is már régóta csináljuk csak a szervert. és lassan a kliens jönne így 1 dolog amit meglehet csinálni kicsit egyszerűbben és gyorsabban.

Csak mielött belekötnél még akkor kezdtem a magyar gf-et mikor megjelent utánna kb 3-4 hónappal, nem vagyok fiatal annyira (21 és e.v villanyszerelő vagyok. :) ) így hobbibol csinálom az egészet. így már látod miért nem szándékozom elölről újra irni én se meg unokatestvérem se, ketten szoktuk csinálni ő meg iskolába jár.