Regisztráció hiba mysql téren.

Indította Zorg, 2018-01-16, 12:06:42

2018-01-16, 12:06:42 Utolsó szerkesztés: 2018-01-16, 12:08:56 Szerző: Zorg
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni egy probléma megoldásához.

Probléma:

Weboldalon lévő regisztrációs php 25-26. sorára panaszkodik a regisztráció beküldése után a rendszer.
A Mysql táblázatban gyanakszom hibára, mivel a php nem lett módosítva egy jó ideje és azóta működött is már tesztelésekkor.
Register.php 25-26. sora:
   if(isset($_POST['submit']) && $_POST['submit']==$_179) {
      if((checkAnum($_POST['account']) && strlen($_POST['account'])>=5 && strlen($_POST['account'])<=16) && checkAnum($_POST['pass'])  && strlen($_POST['pass'])>=7 && strlen($_POST['pass2'])<=20 && !empty($_POST['pass2']) && (strlen($_POST['uname'])>=3 && strlen($_POST['uname'])<=20) && $_POST['pass']==$_POST['pass2'] && checkMail($_POST['email']) && strlen($_POST['email'])<=40 && $_POST['captcha']==$_SESSION['captcha_id'] && $_POST['email']==$_POST['email2'] && (checkAnum($_POST['loeschcode']) && strlen($_POST['loeschcode'])==7) && checkAnum($_POST['pincode']) && strlen($_POST['pincode'])==7) {

25.--->   $hashSF = md5($_POST['sicherheitsa']);
26.--->       $sfNum = mysql_real_escape_string($_POST['sicherheitsf']);
        $lcode = mysql_real_escape_string($_POST['loeschcode']);

$zuFall = rand(99999,999999999);
        $userpass=mysql_real_escape_string($_POST['pass']);

$aktivHash = ($serverSettings['mail_activation']) ? md5($zuFall):'';
        $accountStatus = ($serverSettings['mail_activation']) ? 'BLOCK':'OK';

$sqlCmd = "INSERT INTO account.account
        (login,password,pincode,real_name,email,social_id,create_time,status,coins,autoloot_expire,safebox_expire,web_aktiviert)
        VALUES

Jelen esetben olvas mindent az adatbázisból a web, be is enged jelentkezni, SŐT a jegyrendszerem is sikeresen beküldi az adatokat php-ból, de a regisztráció "A A felhasználónév foglalt!" hibát dobja fel minden alkalommal.
A weboldal működött mindig hiba nélkül, reg php-ban nem lett módosítva semmi azóta, ezért gondolom, hogy mysql gond lehet.[/b]
Előre is köszönöm a válaszokat! ;)
Az account tábláról csatolt kép lent!

Már írtam fbn, hazaerek segítek.

2018-01-16, 15:03:25 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-01-17, 14:03:46 Szerző: Zorg
Tudom, de dobtam egy posztot is hátha  ;D

MEGOLDOTTAM!!!!
Mysql táblázatban nem volt 1-2 helyre megadva alap érték pl: web_aktiviert, last_play és társai
ui.: végül senki sem segített :( de büszkeségem, hogy egyedül jöttem rá a dolgokra 8)