Ütés nem sebez

Indította Csedwik, 2018-01-13, 19:14:13

2018-01-13, 19:14:13 Utolsó szerkesztés: 2018-01-13, 21:31:32 Szerző: Csedwik
Üdv fórumlakók!
Régen kértem segítséget és előjött egy érdekes hiba.
Egy teljesen alap karakternek teljesen alap felszereléssel a 4 ütésből csak az 1. és a 4. sebez.
-Semmilyen sebzésbeli dolgot nem raktam be,
-Nincs farkas,
-nincs erre antihack.

Valakinek valami ötlete van erre? Csak az 1. és a 4. ütés sebez minden alkalommal. Lag nincs.

Nagyobb támadó sebesség esetén a sebzések száma is csökken. :(

Idézetet írta: Csedwik Dátum 2018-01-13, 19:14:13
Üdv fórumlakók!
Régen kértem segítséget és előjött egy érdekes hiba.
Egy teljesen alap karakternek teljesen alap felszereléssel a 4 ütésből csak az 1. és a 4. sebez.
-Semmilyen sebzésbeli dolgot nem raktam be,
-Nincs farkas,
-nincs erre antihack.

Valakinek valami ötlete van erre? Csak az 1. és a 4. ütés sebez minden alkalommal. Lag nincs.

Nagyobb támadó sebesség esetén a sebzések száma is csökken. :(

Most leteszteltem, hogy nálam jó-e, de nálam nincs ilyen gond. :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Nincs bent valami SÉ kijelzős cucc, vagy egyéb timer rendszer?

Chevi, van. A leltárban mutatja cpp alapon. :/ szedjem ki?

Ha cpp-s, akkor nem hiszem, hogy használ timert, szóval lehet más a baj.

Ha space várok  1s space várok 1s space várok 1sec akkor minden ütés sebez. Kliens vagy szerveroldali? Lehetséges, hogy valami szar anticheat amit néztem?

Hallod nezdmeg, hogy valojaban nem sebez vagy csak nem irja ki.
:)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Nem is sebez, nem csak a sebzés nem látszik. Nem szeretném elölről kezdeni az egészet, elég rip lenne. :(

Mit raktál be utoljára, vagy mikor vetted észre a jelenséget?

2018-01-14, 16:29:05 #9 Utolsó szerkesztés: 2018-01-14, 16:36:48 Szerző: Csedwik
Őm durván 07.31-óta ilyen. Most vettem újra tudomást, hisz most kezdtem el fejleszteni. Akkor amiket beraktam azok a deves client és serverside anticheat volt akkoriban.

Amit most linkelek az a komplett changelog. A sárga rész egy régebbi forrásmentésem. Ez előtt rontottam el valamit vagy valami. Magyarul ami a sárgán belül van abból valamelyik.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z5Xo0m7T0ZJnMCeqhJtoXtjh4dxfVX5TEH0vLCCIur8/edit?usp=sharing

Ha van Koray fixed bent azt vedd ki és nézd meg úgy. Mert a Koray fixen okoznak meglepetéseket by cpp pro boi.
A buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt, amelyekre a maguk eszével jutottak.
Lev Tolsztoj