Mi lehet a probléma ilyenkor?

Indította justcheky, 2018-01-10, 14:38:10

Most kezdtem el a szervert csinálni,  FreeBSD9.2.vdi-vel, mysql, game.tar-t kicsomagoltam, és egy olyan problémám van, hogy miután belépek a játékba úgy pontosan 5 mp után kidob.
Ez mitől lehet, másnak már volt ilyen problémája?

"Unknown Server Command SetTeamOffline [SA]Admin | SetTeamOffline"
Ettől még nem állhat le, nem?

ez csak ch1syser kellene talán db syser auth syser is és okosabbak leszünk. Valamint egy kliens syser se árt lehetséges packet hiba is okozhatja.

2018-01-10, 18:33:22 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-01-10, 19:49:26 Szerző: TiuXin
A szerveren van online gm list de a kliensbe nincs berakva.
A buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt, amelyekre a maguk eszével jutottak.
Lev Tolsztoj

Pont ezért írja a hibát... Nem tudja értelmezni a kapott parancsot.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Ezt most nekem írtad? Mert én pontosan tudom, hogy ezt jelenti... Azért is írtam gondolom. Tán sok volt az after boim?
A buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt, amelyekre a maguk eszével jutottak.
Lev Tolsztoj

Attól a hiba jelenségtől még nem dobhatna ki a játékból, hacsak nem modifikált forrás..., mert ugyebár, attól, hogy egy parancs nem létezik, még nem dobál ki senkit, olyan lenne mint ha én rosszul írok be egy GM kódot és kihajítana a szerverről... :D

Esetleg van valamilyen fajta vissza számlálás a chatban, még mielőtt kidobna a játékból?
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Idézetet írta: TiuXin Dátum 2018-01-11, 11:17:33
Ezt most nekem írtad? Mert én pontosan tudom, hogy ezt jelenti... Azért is írtam gondolom. Tán sok volt az after boim?

Nyilván nem. A téma nyitójának, a te hozzászólásodat picit bővítve.

De a lényeget már a többiek leírták, egy syserr-t jó lenne látni.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"