SetWeapon funkció a kliensben

Indította udvatt108, 2017-12-30, 01:20:53

Sziasztok.

Azt szeretném megkérdezni, hogy nálatok is fennáll-e az a jelenség, hogy mondjuk a karakter készítő python forrásban megadjátok a __MakeCharacter funkcióban, hogy a karakteren mutasson egy fegyvert az alábbi módon...

chr.SetWeapon(29)

... és az a fegyver nem jelenik meg?

Valamint ha a karakter választóban csináljátok meg ugyan ezt, akkor mikor beléptek a karakter választóba nem jelenik meg a fegyver, de ha beléptek ingame-ba, majd karakter cserével vissza a karakter választóba akkor viszont már mutatja a fegyvert.

Mintha csak az első belépésnél nem akarná mutatni, ez mitől lehet?

Nem módosítottam ott semmit, valamint teljesen átnéztem a teljes funkcióját mint kliens mint szerver oldalt, de ugyebár ehhez nincs köze a szerver oldalnak, több ágról leellenőriztem, hogy esetleg valahol nem jut e át az információ, hogy utasítsuk a fegyver mutatását, de nincs akadályozva, a rendszer szépen működik, DE CSAK HA KARICSERÉZÜNK.

Valaki legyen már szíves leellenőrizni, sokból nem tart.

És ha esetleg valakinek van erről fogalma, legyen szíves megosztani.

Szép estét!
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Én még régen kísérleteztem ezzel. Arra gondoltam, hogy talán nem tölti be a fegyvereket a játék, csak a rendes töltőképernyő után, és ezért nem lehet a karakter kezébe adni. De miután jobban beleástam magamat arra jutottam, hogy minden tárgy betöltésre kerül a karakter választásnál. Szóval jó kérdés, miért nem látszik a fegyver. Talán az attach-olással van baj.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

2017-12-30, 09:00:06 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-12-30, 10:43:02 Szerző: udvatt108
Érdekes jelenség ez nagyon.

Üzenet összefésülés: 2017-12-30, 10:43:02

Megoldottam, pár apró javítást igényelt.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.