Az egyik birodalom kiszedése. ( 3 Helyett 2 birodalom. )

Indította justcheky, 2017-12-29, 19:10:56

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egy leírás alapján kiszedtem a kék birodalmat kliens részről, tényleg nem lehet kiválasztani magát a kék birodalmat, viszont úgy jelöli a birodalmat, mintha épp ki lenne jelölve, és a birodalom zászlóját is mutatja.
ETC-ből akartam kiszedni a képeket, de így nem engedi elindítani a klienst a következő hiba miatt:
SelectCharacterWindow.LoadBoardDialog.LoadScript - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/intro/empire/empireflag_c.sub)
Nem találja gondolom a képet, és az a baja, ilyenkor mit kell csinálnom?

Nem szedtek ki teljesen a 3. birodalom dolgait és be akarja tölteni a hozzá tartozó képet.

Nem is tudom, talán a megmaradt dolgokat a 3. birodalomból? Pl azt a képet? :o ???
Aztán ha még maradt vmi úgyis sírni fog rá.

De annyira jó, hogy 1000+1x kérdezték már amúgy ezt meg szerintem, mert 1 hónapban 1x tuti rákérdez valaki.

Bármilyen szörnyűnek is tűnik az élet, mindig van valami, amiben sikeres lehetsz.

Tudod miért? Mert nincs róla egy normális, teljes leírás, hogy miket kell kiszedni, mert mindig bent marad valami, ami miatt nem lesz jó teljesen.
Ha ennyire zavar, hogy megkérdeztem, akkor csinálj róla egy leírást, hogy hogyan kell normálisan megcsinálni, akkor biztos nem lesz ennyi kérdés. :) 

2017-12-30, 13:53:47 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-12-30, 13:55:59 Szerző: mikee0121
Na mielőtt te is vered magad talán használni kellene a keresőt vagy pedig kicsit is szét nézni fórumon

http://metin2hungary.net/index.php/topic,193509.0.html

Üzenet összefésülés: 2017-12-30, 13:55:59

Továbbiakban megegyszerű valaki mást hibázni mert te balsodrófa vagy és nem keresel illetve csináljunk metin szervert de még a python-t se ismerem.

Idézetet írta: justcheky Dátum 2017-12-30, 13:49:06
Tudod miért? Mert nincs róla egy normális, teljes leírás, hogy miket kell kiszedni, mert mindig bent marad valami, ami miatt nem lesz jó teljesen.
Ha ennyire zavar, hogy megkérdeztem, akkor csinálj róla egy leírást, hogy hogyan kell normálisan megcsinálni, akkor biztos nem lesz ennyi kérdés. :)
Rajtad kivul 100 magyar ember kiszedte es nem is egy nagy dolog van ennel sokal bonyolultabb de ha itt meg akadsz es fel vagy haborodva azon hogy nem rakjak a segged ala a dolgokat akkor miert erolteted ezt a szart?

Az a kemény leoltjátok szegény újoncot  :-\ Sokszor a kereső egy szelet kenyeret nem ér (nem működik=nem keres). És kapásbol van 2 ember itt is aki majdnem hetente nyit témát lol.

Értem hogy szar a kereső egy fórumon ami omlik össze de van más kereső ami nem..
Szerintem http://google.nekem.net/?q=3+helyett+2+birodalom+site%3Ametin2hungary.net

[spoiler]Tudom hogy szar de valamikor jó volt...:D lustábbaknak https://www.google.hu/search?q=3+helyett+2+birodalom+hungary+site:hungary.net&dcr=0&sa=X&ved=0ahUKEwihoJfy8rHYAhWGFJoKHR8gC4UQrQIIMigEMAA&biw=1366&bih=656[/spoiler]

Egyébként itt nem azon van a hangsúly ha valaki segítséget kér.. mert sokan meg teszik tették még a ,,profik" is van hogy elakadnak segítséget kérni nem szégyen csak az hogy fel háborodnak az emberek azon hogy egy ember aki segített azzal hogy ki írta hogy kell csinálni az gusztustalan mert nem a leírás lesz szar mert a másik 100 barom is megcsinálta.. bár lehet hogy azóta már direkt g*ciségből átírták a topikot hogy hibás legyen.

2017-12-30, 15:16:14 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-12-30, 15:21:58 Szerző: justcheky
Tisztázzuk.

1.
-"Na mielőtt te is vered magad talán használni kellene a keresőt vagy pedig kicsit is szét nézni fórumon
http://metin2hungary.net/index.php/topic,193509.0.html"
Továbbiakban megegyszerű valaki mást hibázni mert te balsodrófa vagy és nem keresel illetve csináljunk metin szervert de még a python-t se ismerem.

-Nem "verem magam" semmire, képzeld az első dolgom az volt, hogy leírásokat keressek róla, nem egyből ezt a posztot írtam ki. A leírás amit most belinkeltél nekem fogadni mernék, hogy nem próbáltad ki. Pont ez alapján a leírás alapján csináltam, és hibás a leírás, mert azt nem írta le, hogy locale-ból is kell bizonyos dolgokat, sorokat kitörölni, de már megtaláltam mi volt a hiba, azért köszönöm a segítséget.

2.
-"Rajtad kivul 100 magyar ember kiszedte es nem is egy nagy dolog van ennel sokal bonyolultabb de ha itt meg akadsz es fel vagy haborodva azon hogy nem rakjak a segged ala a dolgokat akkor miert erolteted ezt a szart?"

-Kedves xXTestikeXx. Én nem azon vagyok felháborodva, hogy nem kapok normális segítséget, hanem azon, hogy "De annyira jó, hogy 1000+1x kérdezték már amúgy ezt meg szerintem, mert 1 hónapban 1x tuti rákérdez valaki." ehhez hasonló hozzászólásokat kapok a kérdésem alá segítség helyett, szerintem te is fellenél háborodva. Egyébként nem is vagyok egyáltalán felháborodva, csak ennek kapcsán akkor már én is leírtam a véleményem, ha már Savage is megtette.

3.
"Az a kemény leoltjátok szegény újoncot  :-\ Sokszor a kereső egy szelet kenyeret nem ér (nem működik=nem keres). És kapásbol van 2 ember itt is aki majdnem hetente nyit témát lol."
Teljes mértékben igazad van Bone1920.

Ássam el magam, hogy kimertem rakni egy kérdést, azt hittem jó helyen járok, itt lehet kérdezni szerver készítéssel kapcsolatban, de ezek szerint tévedtem, mert mindent kapok itt, csak egy értelmes választ nem a kérdésemre.

A lényeg, hogy a problémát már megoldottam, sikerült, téma lezárva, további szép napot mindenkinek.

[spoiler]Mindenki volt kezdő, csak megjegyzem. :-X[/spoiler]

Am még biriváltó questjéből is érdemes kiszedni, az kimaradt Pityu leírásából.

Kiszedtem már onnan is, és teleport gyűrűből is, azért köszi. :)

Akkó nemszótam, viszont ha má telepót gyűrű, orkoktól is kikaphatod a port kaput ;)

Na ezt jó, hogy mondod. Eszembe volt, de mi közbe a többi dolgot csináltam megfeledkeztem róla. :D
Viszont akkor már tényleg minden megvan. :)