Haj stílus váltás a karakter készítőben.

Indította Deangerious, 2017-12-28, 00:08:29

A bibi ott kezdődik ezzel a debuggal (momentán tényleg ez a legjobb ötlet), hogy debugban a kliensem bezáródik valami textreading problémával. Szóval én debug nélkül csapatom.  :'( Én feladom... Nem baszok rá el több időt.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

2017-12-29, 16:59:16 #41 Utolsó szerkesztés: 2017-12-29, 18:04:56 Szerző: 5310pati
Nem olyanra gondoltam. Am nekem is rinyál vmire de ha rámész h Kihagy akk beindul a dolog.

Üzenet összefésülés: 2017-12-29, 18:04:56

Mégse tesztelem le hungaryval. Szépen lefordítottam VS-sel, indítom a dógokat, db szépen beindul majd úgy néz ki a többi is, de ch1 1x csak kifagy me mé ne és ugye syserr/log nincs kifagyásnál.
Szóval alapból szar a forrás ;D

Teszteltük másnál is és tényleg szar a hungary sf... Be bizonyítottan 3 forrással külön álló embernél. :D

Most csinálok rá vmi fixet mer há a fene megeszi xD.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Én ezért kezdtem 0-ról alap forrással :P 8)
Abba semmi ilyen hiba. Bug persze van de azt javítom magam.

hungary forrást használjuk semmi baja. vannak hibái de amugy jól üzemel.

értem szóval akkor most hogy akartok parókázni?  :o

Ahh srácok sikerült újra írnom. :)

Tökéletesen működik és még jobb mint az eredeti rendszer, annyiból, hogy ha kosztüm hajat teszel fel akkor nem tűnik el az alap haj, hanem elvan mentve az adatbázisban és ha leveszi a kosztüm hajat vissza állítja az alap hajat hozzá. :)

A rendszer ugyan úgy működik mint az alap ruha kinézet, ha veszel fel vértet eltűnik, de ha leveszed a vértet vissza teszi az eredeti alapot. Nah most ez a haj rendszer is így működik.

Deangerious írj PM-et ha kéred.