Haj stílus váltás a karakter készítőben.

Indította Deangerious, 2017-12-28, 00:08:29

A kíváncsiság kedvéért (és fixre való tekintettel) becsaptam bészy fixért és lám ugyanúgy hibátlan a rendszer.
Szóval valamit te csinálsz rosszul, azért is gondoltam h tv-n megnézem.
https://gfycat.com/OccasionalEnchantingChihuahua (potom 200MB-os gif :-X)

Értem én, de mint irtam mindent ellenőriztem, és 4x csináltam újra. Szóval nem rontottam el sehol.

Annyira tanácstalan vagyok...

De ez nem azt jelenti hogy én tettem be rosszul...
Ez lehet más rendszer okán is...

Átnéztem és tutira olyan amilyennek kell lennie.

Csak nem müködik -_-

Hát így látatlanba pasz, senki nem fog tudni így segíteni.
Vagy TV, vagy rakd fel a fájlt v ruházz fel látnoki képességekkel ;D

Haha, nekem sem jó. :D

Betettem és nálam is ugyan az a jelenség
Kicsit megvizsgálom, de eddig rossz.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Akk meglehet vmit félreértelmeztek és felülírás helyett berakjátok, vagy fordítva v vmi egyéb opció.
Mást nem tudok elképzelni.
Ha gondolod a TV-s ajánlatom még él ::)

Próbáld ki, hogy vissza állítasz mindent a haj rendszer berakása előtte és úgy próbálsz meg mysql-ben megadni neki hajat, ugyebár elvileg azt a haj rendszer nélkül is értelmezi a játék és nézd meg hogy úgy felteszi-e.

Mert nálam ugyan azt csinálja ha a rendszer nélkül teszek rá hajat a mysql-ban, a karakter készítőben látszik a játékban meg 2 pillanatig látszik, majd eltűnik a haj és kövi kilépésnél már a karakter készítőben sem látszik.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Nálam tökéletes a dolog. Mind rendszer előtt, mind rendszer berakása után :o ???

Én hungary forrással teszteltem, te milyenen?

Nekem is "sajátom" van, csak abba nem teszek ilyeneket. Gondoltam ha hungary-t használ akkor én is azon tesztelem. Lehet hogy a szerver fájl lett valahol elszerelmem anno.

Ha figyelmesen rakod be és nem agyatlan zombi módjára kopi-pésztelsz, akk minden forrásban működnie kéne, mivel én nem tudok olyan rendszerről ami keresztbe tudna tenni ennek.

Figyelj Pati...

Remélem menni fog, hogy megértsd.

- Figyelmesen tettem be, valamint nem agyatlan zombi módjára és LÁM még sem működik.

Neked nem gyanús, hogy két ember tette be a rendszert a hungary sf-be és nem működik? :O

Értem én hogy "működnie kéne" minden forrásban, de akkor ezt mivel magyarázod?

Még egyszer megismétlem mielőtt újra ugyan azzal érvelnél, hogy igen kibaszottúl oda figyeltem, nem mintha olyan nagy cucc lenne egy ilyet betenni, na ne máá...

De hogy segíteni is segítsek éppen írok hozzá egy fixet a sráccnak...

Akkor 2-2 arány. Mivel nálam sincs semmi baja (nem hángöri forrázs bízbe ragtam zsaját imir wörk''). Akkor ezekszerint ott lesz valami, vagy nem tudom.   ???

[spoiler][spoiler][spoiler]AKKÓ IS MÚKODNIÁ KÖLL ME ASZONTAAAAAAM ;D[/spoiler][/spoiler][/spoiler]

A kedvetekért lekapom azt a forrást és megnézem abban is.

Ez a dolog(téma) még azóta is a metinnel függ össze vagy már a fodrászhoz is visualstudióval kell bekopogni?

NeM tom de idegesít most engem is a dolog, hogy mi az anyáért nem jó? Minden jól van elvileg beállítva...

Kínomban írtam egy a shapehez hasonló elven működő részt, hogy alap hajat állítson be amit megadok és ha le is veszi a fent lévő hajat akkor az alapot mutassa.

Tehát mint ahogy az alap ruha kinézet is működik.

De ezzEl meg az a baj hogy azt írja sysserbe, hogy nem található a 189-es haj number, holott én 3005-ös hajat állítottam be a surának. :O

Hát ilyenkor szoktam én alkalmazni a manuál dibágot :P 8)
Fogod, és szépen minden átadáskor/változáskor kiíratod, vagy ha olyan kilogolod syserr/logba a dolgot és megkapod hol tér el a dolog.

[spoiler]Csak példaképp: újraírtam a fejlesztési rendszert, és előjött h random 1k helyett 31k-t csapok mobra. Mint kiderült a floor művelet bacta el a dolgot, ugyanis néha úgy volt kedve, hogy pl floor(138.16666)-ra visszaadta az int minimumát vagyis -2.14mrd-t kóz wály nát. :o ???
Azt így manuál dibággal sikerült megtalálnom.[/spoiler]