Ki mit ajanl?

Indította Whipeer, 2017-12-27, 12:36:14

Sziasztok! Egy olyan forrast keresek  ami mostani és semmi új dolog nincs benne, csak ami a mostani metinben. Ugyan így kliensből is érdekelne valami hasonló. Ha esetleg van ilyen légyszí adjatok tippeket! :)

mármint gameforges alapra hasonlító vagy szimpla 40k-s metines alaphoz passzoló forrást?

Szia! A gameforgeshez érdekelne hasonló.

2017-12-27, 13:01:00 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-12-27, 13:56:56 Szerző: fabtam11
Jó, ahogy nézem te is csak most ébredtél fel a téliálmodból, ha GF-es forrást akarnál ahhoz már előfordulhat hogy kliens és egyéb elemek is dukálnának...ha tévedek valamelyik fórumozó majd úgy is rámszól..most azt mondanám hogy türkmmo-n böngéssz de perpill suiszájdolt az az oldal. ;)

Ui.: ez nem bump csak szemrevételezés meg némi okítás, elvégre senkitől se várhatjuk el, hogy azonnal megértse a forrás és a 40k mibenlétét, dettó én is vakon tapogatózok az esetek jelentős részében!  8)

ui2.: ha valaki tud ajánlani valami jelenlegi GF-es SF-re hasonlító alapot(kliens+SRC+SLN)-t a téma nyitójának lazán tegye!Én kiakadtam a 404/526-es errortól sry https://forum.turkmmo.com

@fabtam11
Úgy néz ki a dolog amúgy, hogy csak a Magyarok lettek kitiltva vagy 1-2 más ország, mert VPN-el tökéletes... xd

Bármilyen szörnyűnek is tűnik az élet, mindig van valami, amiben sikeres lehetsz.

Idézetet írta: Savage Dátum 2017-12-29, 15:23:49
@fabtam11
Úgy néz ki a dolog amúgy, hogy csak a Magyarok lettek kitiltva vagy 1-2 más ország, mert VPN-el tökéletes... xd
m1 már úgy is haldoklik az összes fórum :D  ;)  :)