VZ Kliens - Nem tudnak csatlakozni a szerverhez! HELP

Indította GIZMOZ, 2017-12-17, 22:20:48

Sziasztok,segitség kellene nekem,az a helyzet hogy csináltam egy szervert root osat.Minden tökéletesen müködik de másik gépemről nem tudok rácsatlakozni "HIBA A SZERVER KAPCSOLATBAN" viszont laptopomat ide hozom a gép mellé ahol a router is van s wifin ugyanazon router től pedig sikerül fellépni,de ha kiviszem másik routerhez csatlakoztatom onnan már nem tudok belépni a szerverre! 3.adik router nél van a gép,szval előtte még van kettő,ez nemtudom határoz e vagy mit kell ienkor csinálni!Ha tudja valaki a megoldást az segithetne...örülnék neki,előre is kösz!

Nagy lóbetűkkel ki van írva, hogy segítség.
Miből gondolod, hogy a szerverkészítés témába kell nyitnod a topicod?

CSEKK:
http://metin2hungary.net/index.php/board,42.0.html

Engedd ki a prortokat a ruterben a dhcp ip re.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: Meli Dátum 2017-12-19, 03:09:07
Nagy lóbetűkkel ki van írva, hogy segítség.
Miből gondolod, hogy a szerverkészítés témába kell nyitnod a topicod?

CSEKK:
http://metin2hungary.net/index.php/board,42.0.html

Engedd ki a prortokat a ruterben a dhcp ip re.

És azt hogy tudom csinálni? 3 router van a gép előtt összekötve...mindegyikbe mnegkell csinálni?

Am bocs ha rosz helyre raktam...sorry

2017-12-19, 22:53:42 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-12-19, 22:55:27 Szerző: fabtam11
Jó, nem értek a háromfejű sárkányizékhez bocsi! :0
Tippelnék olyat hogy amelyik közelebb van meg rá van kötve a házi szerveredre azt kéne beconfigolni...A másik kettőt én nem tom mire tartod, halad kutyád, nyulad, hörcsögöd is kockul?

ITT? MINDENKI !!! Kellene valaki aki tudna segiteni...skype on vagy valahogyan,nagyon idegesitő a dolog...

Vegyél fel skypen: vegtelenmt2 - holnap haza érek a munkából. Segítek megcsinálni. Egyébként ugye a routerek ipje nem mind 192.168.0.1??? Mert akkor eléggé át kell konfigurálni.
Egyébként meg pár ezer Ft-ért van wifi repeat cucc, illene azt használni ilyen esetben.

Szia.OKsa,délutánn jövök énis haza s akk felveszlek !