Szorzó és mob_proto.

Indította banyaidani91, 2017-12-11, 14:32:45

Sziasztok!
Szorzót szeretnék állítani. Dee a mob_prot táblát nem lehet szerkeszteni úgy hogy az meg is maradjon.. visszaáll eredeti állapotára resi után.
Esetleg forrásbol meg tudom e csinálni a szorzót ha igen hol és hogy?

UPDATE player.mob_proto SET gold_min=gold_min/1000 ;
UPDATE player.mob_proto SET gold_max=gold_max/1000 ;
UPDATE player.mob_proto SET exp=exp/1000 ;

ezeket a kódokat használtam ami működik is és át is írja nekem a mob_protoban a dolgokat. De aztán resi után visszaáll..

esetleg téixtéportót kéne szerkeszteni májkroszoft ekszcelben meg ilyenek. ???

Idézetet írta: banyaidani91 Dátum 2017-12-11, 14:32:45
Sziasztok!
Szorzót szeretnék állítani. Dee a mob_prot táblát nem lehet szerkeszteni úgy hogy az meg is maradjon.. visszaáll eredeti állapotára resi után.
Esetleg forrásbol meg tudom e csinálni a szorzót ha igen hol és hogy?

UPDATE player.mob_proto SET gold_min=gold_min/1000 ;
UPDATE player.mob_proto SET gold_max=gold_max/1000 ;
UPDATE player.mob_proto SET exp=exp/1000 ;

ezeket a kódokat használtam ami működik is és át is írja nekem a mob_protoban a dolgokat. De aztán resi után visszaáll..

Keresed ebben: priv_manager.cpp

value = MINMAX(0, value, 1000);

Példa a módosítása:
value = MINMAX(500, value, 1000);
Sok helyen benne van mindenhol módosítsd.
És az 500 lesz az alapértelmezett szorzó, ha minden igaz!
Nem teszteltem!

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

megpróbálom. egyenlőre érdekes hogy a forrás nekem ftp-n rar-ban van fent az src-ben..

Idézetet írta: banyaidani91 Dátum 2017-12-11, 14:50:27
megpróbálom. egyenlőre érdekes hogy a forrás nekem ftp-n rar-ban van fent az src-ben..

Működik?

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

még nem tudom. keresem a fájlt. de a forrás mappájában a teljes forrásom le van csomagolva.rar-ba

Idézetet írta: banyaidani91 Dátum 2017-12-11, 14:59:30
még nem tudom. keresem a fájlt. de a forrás mappájában a teljes forrásom le van csomagolva.rar-ba

/usr/src/mainline/Srcs/Server/game/src

2017-12-11, 15:04:09 #7 Utolsó szerkesztés: 2017-12-11, 15:56:20 Szerző: banyaidani91
na hát nekem így néz ki....
/usr/src és ezen belül van egy forrás.rar...

Viszont ez nem teljesen jó mert ugye nekem a mob_proto-ban ígyis úgyis állítanom kell pár boss erején yangdroppján. és ha azt nem engedi akkor a szorzó nem változtat azon az eldobott mennyiségü droppon amit a megadott boss eldob.

Üzenet összefésülés: 2017-12-11, 15:56:20

Egyszerüen nem értem. mert sehogy nem akar változni a mob_proto akár hogy nyúlok bele.

csomagold ki talán az állományt? O.o
de egyébként db mappában a mob_proto.txt fájlt töltsd le, ezzel pedig be tudod szoroztatni az exp értékeket

C++ programmer at Gameloft

Idézetet írta: Distraught Dátum 2017-12-11, 18:22:19
csomagold ki talán az állományt? O.o
de egyébként db mappában a mob_proto.txt fájlt töltsd le, ezzel pedig be tudod szoroztatni az exp értékeket

megmutatnám.. de a db-be nekem semmiféle txt fájl nincs a mob protoval kapcsolatban..
Nem lehet sehogy átszerkeszteni már próbáltam ezt a lehetőséget. egyszerüen visszaáll olyanra amilyen volt eredetileg.Ráadásul ha a mobprotot sikerül átírni...és véletlenül úgy is marad akkor is a szorzó nem változik.. mintha semmi kihatással nem lenne rá amit módosítok.

Van ott mob_proto.txt csak rossz helyen kerested.

Az updateval azért nem mentél sokra mert ha txt-s protot használ akkor mindig ujra állítja onnan a mysql-est.

De most már menni fog, azzal amit mutattam. :)
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.