[KarácsonyiSapi]Bezár

Indította steis, 2017-12-09, 13:35:47

Sziasztok
VZ szerverfile
a kérdésem mitől lehet az ha a karácsonyi sapkát felveszi egy női karakter (harcos)

akkor mindenféle syserr nélkül bezárja a klienst illetve onnantól arra az accra be se tud lépni...bejelentkezés folyamatban utána bezár

Szia. Valószínüleg modell hiba.
Nálam ugyan ez a hiba akkor adódott mikor rosszul csomagolt valamit vissza az eternexus, vagy rossz volt a modell . Vértnél jelentkezett ez a hiba, és konkrétan nem csak nekem zárta be a kliensemet, hanem mindenkinek aki fent volt .:D
Cseréld le a sapkát valamilyen másik modellra, ha nem oldódik meg a hiba, akkor viszont nem biztos hogy a sapka okozza a hibát, hanem valamelyik másik felszerelés warira.

Idézetet írta: kicsiasdvagyok Dátum 2017-12-09, 13:52:59
Szia. Valószínüleg modell hiba.
Nálam ugyan ez a hiba akkor adódott mikor rosszul csomagolt valamit vissza az eternexus, vagy rossz volt a modell . Vértnél jelentkezett ez a hiba, és konkrétan nem csak nekem zárta be a kliensemet, hanem mindenkinek aki fent volt .:D
Cseréld le a sapkát valamilyen másik modellra, ha nem oldódik meg a hiba, akkor viszont nem biztos hogy a sapka okozza a hibát, hanem valamelyik másik felszerelés warira.

Most nagyon megfogott a dolog,

Kitöröltem item táblából az adott sapkát mindenkitől sőt amire én rákattintottam és úgy dobott le.. de ezekután se enge be..
bejelentkezés.......és bezáródik azzal az egy accal

Maga a harcos modell a hibás akkor, rosszul lett vissza csomagolva a pc2 valószínüleg.
Ha vissza akarsz lépni a karakterbe, playertábla naviba, és a Job-ot írd át másra.

2017-12-09, 14:43:11 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-12-09, 14:55:25 Szerző: steis
Idézetet írta: kicsiasdvagyok Dátum 2017-12-09, 14:40:51
Maga a harcos modell a hibás akkor, rosszul lett vissza csomagolva a pc2 valószínüleg.
Ha vissza akarsz lépni a karakterbe, playertábla naviba, és a Job-ot írd át másra.

de ha másik harcos női karival lépek be azt beengedi

Üzenet összefésülés: 2017-12-09, 14:55:25

Idézetet írta: steis Dátum 2017-12-09, 14:43:11
Idézetet írta: kicsiasdvagyok Dátum 2017-12-09, 14:40:51

de ha másik harcos női karival lépek be azt beengedi

part_hair-t kellet még módosítanom 0 ra