Karakter adatok frissítése bejelentkezés után

Indította udvatt108, 2017-11-30, 08:58:08

Sziasztok.

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hol tudom rávenni a klienst vagy esetleg a szervert arra, hogy amikor bejelentkezik a játékos frissítse a karakter statisztikáját, mint például azt, hogy milyen vért van rajta, karakter szintje, stat pontjai?
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Öhm, de alapból frissíti mindig, nem?

C++ programmer at Gameloft

Megcsináltam, hogy a mountot is mutassa a karakter választóban.

Jól is működik, ha belépek a karatakterbe. majd vissza a kari választóba. De ha kilépek majd ujra bejelentkezek akkor nincs ott, ujra be kell a játékba lépnem majd vissza a kariválasztóba. Player táblába mentem az azonosítóját a mountnak, amikor fel/le veszi és onnan nézi ki. Az a probléma, hogy belépésnél nincs ott, nem frissül.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Jaaa, hogy a karakterválasztásnál >< melyik fájlban módosítottad, hogy relog után megjelenítse? belenézek mit lehetne csinálni

C++ programmer at Gameloft

Szerver oldal: char.cpp, ClientManagerPlayer.cpp, tables.h

Egyébként masodikbela fixét és a Matuszka fixét is próbáltam.