OffShop

Indította gamer6661102, 2017-11-27, 22:40:41

Sziasztok valakinek sikerült már ezt be rakni?
http://metin2hungary.net/index.php/topic,199448.msg1055088.html#msg1055088
Próbálkoztunk vele syser üres semmit sem találunk!

Igen tökéletesen berakható semmi gond nincsen vele.

2017-12-01, 06:44:54 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-12-01, 09:36:54 Szerző: Meli
Idézetet írta: mikee0121 Dátum 2017-11-30, 15:44:05
Igen tökéletesen berakható semmi gond nincsen vele.

Lehet én voltam a balf@x de nálam nem működött tökéletesen.
Vásárlás után nem zárta be az üzletet. Close gombbra kellet nyomni, hogy bezárja és aztán tudtam csak boltot nyitni.

Amúgy te nem módosítottál semmit rajta?

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Nálam voltak apró változtatások egyéb rendszerek miatt. Vásárlás után ha megvettél mindent akkor igen nállam se záródott be de ez a legkisebb hiba, valamint a következő játékos kattintásnál bezár így is úgy is. viszont a másik esetben amit említesz nekem nincsen ilyen gondom igaz turkmmo-n a témában ki is volt rakva erre egy fix meg kell keresni a témát és valamelyik oldalon ott van a válasz.

Idézetet írta: mikee0121 Dátum 2017-12-01, 15:42:35
Nálam voltak apró változtatások egyéb rendszerek miatt. Vásárlás után ha megvettél mindent akkor igen nállam se záródott be de ez a legkisebb hiba, valamint a következő játékos kattintásnál bezár így is úgy is. viszont a másik esetben amit említesz nekem nincsen ilyen gondom igaz turkmmo-n a témában ki is volt rakva erre egy fix meg kell keresni a témát és valamelyik oldalon ott van a válasz.

Na ha ezt tudod nekem linkelni megköszönném, én is meg a téma nyitó is :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Bocsánat hogy csak most olvasom nekem minden teljesen működik kivétel 1 dolog :D
Ha gondotok akadt valamivel akkor ki szedem nektek enyémből a filekat és szívesen át küldőm és tudjátok ellenőrizni

Egyetlen gondom van amire nem találok megoldást!

http://metin2hungary.net/index.php/topic,199931.msg1057825/topicseen.html#new