Privát shop + vélemény.

Indította monifik, 2017-11-27, 18:22:15

Sziasztok.

Két... ööö "problémával" fordulok hozzátok.

Az első. A privát kereskedés (Nem a magánbolt! ) méretét, és a kereskedhető yang mennyiségét, hol tudom kliensbe és forrásba módosítani???

A második. Kering a neten ez a 24*24-es map. Sikerült már életre keltenem, viszot!!! Érdemes beraknom éles szerverbe? Arra gondolok hogy, kiveszem a szükségtelenné vált mapokat, és csak ezt használom.
Mennyire terheli meg a szervert, mekkora és milyen hibák fordulhatnak elő(itt nem beragadásra vagy összeakadásra gondolok), klienst mennyire terheli meg.
Egyszóval érdemes vele küzdenem vagy sem?

Válaszokat előre is köszönöm.
További jó....őőő bármit is csináltok! :D

A kliens megterhelése?
Fogalmazzunk úgy, hogy a klienst nem terheled, csak a gépet terhelgetheted, hogy megpróbálj egy rakatnyi adatot betölteni...amik kb laggolással, enyhe fps droppal és kameraállástól + ködtől függően irritálhatja a játékosaidat.
Én nem tom milyen skyboxot és árnyékos/világos opciókkal játszol te vagy a játékosaid, de max ez a rész okozhat jelentősebb "TERHELÉST" a játékosok gépének.

Ezek szerint nem fogom megtudni hogy, hol kell a kereskedő ablakot módosítgatni? :(

Kliens forrás:

PythonExchange.hu
[spoiler]EXCHANGE_ITEM_MAX_NUM = 12,
Módosítod tetszésed szerint[/spoiler]

Game forrás:

exchange.ccp
[spoiler]m_pGrid = M2_NEW CGrid(4, 3);
3x4 slot ugyebár 12
Feltételezzük, hogy ha duplázni szeretnéd az eredetit (EXCHANGE_ITEM_MAX_NUM = 24)
Akkor a következőképpen kell átírnod    m_pGrid = M2_NEW CGrid(6, 4);
Amennyiben többet/kevesebbet szeretnél a dolog magától értetődő.[/spoiler]

exchange.h
[spoiler]EXCHANGE_ITEM_MAX_NUM = 12,
Ha magyarázni kell a teendőt az régen rossz.[/spoiler]