Bejelentkezés után birodalom választó ha még nincs választva

Indította udvatt108, 2017-11-26, 09:34:48

Hali.

Átnéztem a kliens forrást és a python forrást is, de nem találom, hogy hol állíthatom azt be, hogy a játékos amikor bejelentkezik és nincs még választott birodalma akkor ne a karakter választóba dobja, hanem egy birodalom választóba egyből?

Köszi!
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

UP
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Rákeresel a pythonra majd visszaköveted a dolgot:
if (IsSelectedEmpire())
PyCallClassMemberFunc(m_poHandler, "SetSelectCharacterPhase", Py_BuildValue("()"));
else
PyCallClassMemberFunc(m_poHandler, "SetSelectEmpirePhase", Py_BuildValue("()"));

2017-11-27, 15:48:06 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-11-28, 14:32:05 Szerző: udvatt108
Igen ezt én is megtaláltam, de nem csinál semmit, hiába van birodalomban vagy hiába nincs még birodalomban, ugyan úgy a választóba tesz.

Üzenet összefésülés: 2017-11-27, 15:53:46

Közben kiderült, hogy az isSelectEmpire() funkció nem jól működik, mert hiába van választva akkor is "false"-val tér vissza.

Üzenet összefésülés: 2017-11-27, 22:10:30

UP

Üzenet összefésülés: 2017-11-28, 14:32:05

Up

2018-01-19, 14:24:37 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-01-19, 14:26:38 Szerző: Rin the Exorcist
Már ha még aktuális, és jól értelek, amit keresel azt az introselect.py-ben találod, konkrétabban itt:
def CreateCharacter(self):
id = self.GetCharacterSlotID(self.slot)
if 0==id:
self.stream.SetCharacterSlot(self.slot)

EMPIRE_MODE = 1

if EMPIRE_MODE:
if self.__AreAllSlotEmpty():
self.stream.SetReselectEmpirePhase()
else:
self.stream.SetCreateCharacterPhase()

else:
self.stream.SetCreateCharacterPhase()

Ez mondjuk csak a kiindulása az egésznek, de innen már szerintem megtudod oldani. :D
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Huh ez már rég nem aktuális, meg tudtam oldani. Ekkor még nem ment, de ma már annál inkább pitiáner dolog.
:)

Elnézést, hogy nem zártam.

(UI.: Én indító forrásban csináltam meg, egy YMIR általi fejlesztői hibát orvosolva egyszerre, ssak mert fűződik a hiba ehhez.)

Azért köszi.