Apróbb kliens hibák

Indította Hellstar, 2017-11-22, 22:01:01

Volna pár apró kliens hiba amit nem tudom hogyan kellene orvosolni.
Ebben kérném segítségeteket.
Az első kettő: bejelentkező ablakkal kapcsolatos

Azt a két sötétebb vonalat hogyan lehet eltüntetni?
-------------------------------------------------------------------------------------
Második körben az inventory következik

Jól látható hogy a hátteret nem jeleníti meg rendesen.
Az equipment_base.sub a helyén van a windows.dds szintén.
Pozícionálási probléma volna?

az hogy a .sub a helyén még a bacground.jpg fájlok nem biztos... Ellenőrizném a helyedben, hogy a .sub fájlokban szereplő kép fájlok helyükön vannak-e.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Az equipment_base.sub-ban szereplő windows.dds helyén van és xnview-el megnéztem a subon belüli adatok is jó helyre mutatnak.
Mellesleg ha nem lenne meg a képfájl ami szerepel a sub ban szerintem el sem indulna a kliens.

sub fájlban szereplő képfájlt nem ellenőrzi a kliens.

Javaslom hogy a képeket nézegesd meg, hogy mondjuk paintban betöltenek-e.
dds-t photoshoppal tudod megnézni.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Idézetet írta: Hellstar Dátum 2017-11-22, 22:26:21
Az equipment_base.sub-ban szereplő windows.dds helyén van és xnview-el megnéztem a subon belüli adatok is jó helyre mutatnak.

Jó értem, de megnyitottad valamilyen képszerkesztővel a szóban forgó képeket, hogy ott látod e öket?

Esetleg syserr.txt?

Xnview egy amolyan képnézegető/szerkesztő program. Tökéletesen megjeleníti minden hiba nélkül.
Syserr nincs

Mit/miket módosítottál utoljára?

Detroit kliensbe raktam be a saját root uiscript locale fájljaimat és vélhetőleg összeakadt a bennetalálható womos dizájnal.

Csatolom az inventorywindow.py-met, megnéznéd hogy egyeznek-e az Equipment_Base koordináták például a tiéddel?

Minden teljesen jó.

Itt az "equipment_base.sub" fájlom, vesd össze a tiéddel:
(ETC.epk/eix: d:/ymir work/ui/game/windows/equipment_base.sub)

title subImage
version 1.0
image "Windows.dds"
left 0
top 152
right 156
bottom 340

2017-11-22, 23:15:59 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-11-24, 21:20:45 Szerző: Hellstar
Dettó ugyan az
-------------------
Javítva! Zárom!