második béla kereskedőház

Indította bakos1992, 2017-11-22, 18:33:17

olyan problémám van hogy a kereskedőház nagyon alssan töltbe mikor betettem semmi baja nem volt  de most.. és semmi syser nincs valami ötlet?

Állítólag fos.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: Meli Dátum 2017-11-27, 02:47:16
Állítólag fos.
Ameddig egy változó deklarálása hatalmas fejtörést okoz, nem igazán releváns a véleményed a magyar piac egyik legjobb fejlesztőjének munkájáról...

C++ programmer at Gameloft

Ahh ty boim de mond valamit a srák, 2 éve írtam mint első szisztemót...
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Az egy dolog :D De még mindig máshogy hangzik egy ilyen kijelentés pl. P3NG3R-től vagy abencétől, mint tőle ><

2017-11-27, 12:10:27 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-11-27, 12:12:07 Szerző: Meli
Idézetet írta: Distraught Dátum 2017-11-27, 11:35:59
Az egy dolog :D De még mindig máshogy hangzik egy ilyen kijelentés pl. P3NG3R-től vagy abencétől, mint tőle ><

Na offold le magad lopós, miért nem dicsekszel, hogy így úgy húzod le az embereket?
Tudod rémlik az a pár százezer?
Én azt írtam le amit nekem mondtak és én tovább adtam.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2017-11-27, 12:32:36 #7 Utolsó szerkesztés: 2017-11-27, 12:51:36 Szerző: Distraught
Az M2M-es dolog egy megállapodás volt. Az már nem az én hibám, hogy számára nem volt kedvező.
Annyi az én áram. Ha valaki megfizeti, az már az ő baja, ha nem éri meg neki.
Azért mert éppen nincs aktuálisan munka, ha a megállapodás szerint állandóan jár nekem rész, akkor a semmiért is ugyanúgy leveszem a részemet. Nem szeretetszolgálat vagyok.

Bár egy olyan ember támad engem, aki egy duplán lopott szerverrel akart pénzt keresni. Szóval ne akarj engem az etikáról kioktatni.

Okes.
Etttol meg nekem mindig nem jo :D

Idézetet írta: Distraught Dátum 2017-11-27, 12:32:36
Az M2M-es dolog egy megállapodás volt. Az már nem az én hibám, hogy számára nem volt kedvező.
Annyi az én áram. Ha valaki megfizeti, az már az ő baja, ha nem éri meg neki.
Azért mert éppen nincs aktuálisan munka, ha a megállapodás szerint állandóan jár nekem rész, akkor a semmiért is ugyanúgy leveszem a részemet. Nem szeretetszolgálat vagyok.

Bár egy olyan ember támad engem, aki egy duplán lopott szerverrel akart pénzt keresni. Szóval ne akarj engem az etikáról kioktatni.

Nem ezen van itt a hangsúly. A megállapodás arról szólt, hogy elszámolsz és nem tetted meg.
Részemről ennyi, témát lezártam.

Nananana a lányok veszekednek :D
Hamarosan...