Kliens védelem!

Indította Xeron, 2017-11-12, 07:25:03

Sziasztok!

Egy olyan kérésem lenne felétek, hogy kliens védelemben valaki tudna e nekem segíteni!
Nem vagyok az a profi semmiben de valójában úgy tudok tudást szerezni, hogy ha ezt látom vagy valaki elmagyarázza nekem. Elkezdtem az EterPack Forrásával dolgozni. Valójában egész jól sikerült maga a csomagoló de sajnos se az ékezetes se a kínai karaktereket nem csomagolja össze!
Nos mivel ezzel a problémával régóta vesződök így gondoltam hozzátok fordulok. Ha valaki valamilyen megoldást tud erre, vagy esetleg Tudnék vele szóban váltani ezekről pár szót azt nagyon megköszönném.

A válaszokat előre is köszönöm!
"A színpadon törtek elÅ' belÅ'lem a sötét erÅ'k!"

Tehát a terrainmaps és a property fele lévő mappáknál és 1-2 fájlnál meg persze a texturesetben lévő eléréseknél olyan nagy meló lenne átírni a kínai szavakat? bocs a negatív kommentért, de még reggel van és nem ittam meg a mai kávém.

A csomagoló nálam tökéletesen csomagolja a kínai karaktereket is. Talán kicsit nézz utána a karakter kódolásoknak c++ területén vagy amit fabtam11 írt az is tökéletes megoldás lehet.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Aláírásomban ott van kliens védelmet tudok adni, írj rám!

ugyis kibontjuk :D
Hamarosan...