Segítség, hogyan kéne?

Indította gife9005, 2017-10-31, 22:09:14

2017-10-31, 22:09:14 Utolsó szerkesztés: 2017-10-31, 22:10:51 Szerző: gife9005
Még nem nagyon foglalkoztam forrásos szerverrel, letöltöttem a deves 9.2 vdi-t, ahhoz a samurai coros Server mappát, amit kicseréltem, gmake megvolt db, game-el is. Milyen mysql, game.tar-t töltsék le hozzá? És mi a navi jelszó? +Mik a portok a rootba, ha spectra kliensem van?

Első sorban nem feltétlen függvénye hogy milyen szerver fájlokat használsz a jelenlegi források már igen csak dinamikusak ezen a téren, viszont én személy szerint a hungary v1-et ajánlom a deves vdi-hez, mert egyből kompatibilis.

DE! Isolator vdi-t használj hozzá! És a libeket se felejtsd el frissíteni majd ami csatolva van természetesen a hungary v1-hez. És mellé a Spectra kliens. Ezzel jo kis szervered lehet forrás elérhetőséggel.

A navi jelszó az attól függ hogy melyik szerver fájl publikációt használod. A hungary-ban benne van ezekhez a hozzáférésekhez is az információ.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

mi köze a mysql jelszavának egy programhoz amit futtatsz a virtuális környezetben?

C++ programmer at Gameloft

Előttem szólok már pár apró kérdésre megtették a választ.

Samurai core két féle sf-et tudsz jól használni vele. Hungary és whitewolrd egy korábbi munkűájaát egy 40 k-s szerver filet.

Hungary sf magyar questek főként ami elöny a kezdők számára. Mysql részen van egy pár felesleges tábla amit törölni kell pl offlense shop npc és társai. Mysql jelszó hungary a másik esetében pedig isolator.
Portok mind kettő esetében 50.000 körül mozognak de  ezeket a config filokból ki lesheted.
Lényegében tök mindegy milyen sf-et raksz fel az utóbbi évekből minddel fog menni persze apró változtatások fognak kelleni.

Fegyver vért berakás tök ugyan az mindegy forrást használsz vagy simán 34-k-t  az nem változik egyáltalán.

Itemproto első pillanattól kezdve állj át a txt-re mert később csak problémád lesz hogy nem lesznek sql bizonyos rendszerekhez új tárgyakhoz. Természetesen egyszerűbb is a használata egy idő után.

További kérdések lenne még keres fel minket és valószínüleg kapsz segítséget.