Koncepciók

Indította fabtam11, 2017-10-28, 09:50:55

2017-10-28, 09:50:55 Utolsó szerkesztés: 2018-04-20, 11:19:53 Szerző: fabtam11
Üdv!
A következő téma felvetése a metines koncepciókról fog szólni:
Mielőtt megkérdeznéd, hogy megkattantam volna vagy ilyesmi egy hosszú lájvsztrím megártott és azóta azt fejtegetem, hogy mégis mi a töknek vagyunk még itt és mégis ér-e valamit a széllel szembe locsolni a metin2 világába dúló viharok között.Szal nem hülyültem meg csak kicsit elszaladt velem a ló, de kité:
Jó szórakozást és várom a ti szemrevételezéseiteket!

GF:
Előnyök: alapvetően ez az elsődleges és tényszerűen körülírt szerver,
miután őt utánozza a privát szerók 60-70%-a, ezért ő a "séma".
Rendelkezik mindennel, mert ugye róla másol minden p-szeró.
Sok küldetés, lassabb játékmenet pay2win elven kevés új szettel,
Évente 1 béta teszttel és egy lehetőséggel arra, hogy ne pay2win szinten kipróbáljuk.
Hátrányok: Az eredeti játék pay2win, a különböző országokban dolgozó adminok kivételeket tehetnek (bizonyos csalások esetén bizonyos megrovásokat csak egyszer-kétszer szabhatnak ki)
további hátrányok: 1000-2000Forint között tudsz kihúzni egy normális tárgyat adott opthoz...~TP+Adott elleni erő.

P-szerós térről:
DDMT2:
Előnyök:
2013-2014-es évjáratig visszamenően rendelkezik a korhű petrendszerrel, sárkikő alkímiával, energia -és- kosztüm rendszerrel. 8 éve fut, naponta 70-80-100 online játékos aktív.
Hátrányok: Professzionális/Tipikus alap p-szeró, eredetileg mindenki ezen kezdte és mégis ezt hagytuk el a leghamarább :'( A Questjei németek, ami nem parás, mert szeretjük a német questeket (legalábbis én nem riadok vissza a dologtól)

M2M:
Előnyök:
2008-2010-es évjárat, ami 2014-ig húzta
Elsődlegesen a PVM- PVP opciókra és a kraftolásra és lootvadászásra épül.
Külön bossai és mapjai meg midnenféle kutyafüle mountja van.
Hátrányok: Hosszú, de ha sézel rövidebb idejű játékmenetű.
Baromira nehéz követni(szerintem) hogy mégis mért tartottak régen eventeket, ha most már a szezonális...
+hátrányok: bezárt és még a gf-nek is szúrta a szemét+ játékmotort váltott és nevet is+megint bezárt mert értitek...lol
Elnyök+ van S2-je és néha látok GM-eket ott.

NW2
Előnyök:
2016-os évjárat, saját maga jelentette ki h ő nem M2M és hogy jobbá válik, mint trampli murricában(+69pont a kreatív dizájnér és a gombás mobos renderekér, amik a resident evilből lettek rippelve pedig 1x se láttam még őket ingame ikszdé)
Saját szintelős petsystem...szinte a végtelenig terjedő lehetőségek pvm és pvp opciók + ák és kk-k esetén.Dettó a max tp-k a tárgyakban már olyan magasak, hogy nagy szinten hülye leszel optolni.

Hátrányok: Sok-sok pet-mount- kapitalizmus és az M2M koncepció kapitalista és materialista elveit követve sok holmival kecsegtet, de a felét egy vagyonba kerül áthúzni...not bad elgondolás, csak értitek mér fizetnék érte, ha a játék ellophatja vagy megveheti a lelkemet, mert az olcsóbb.
További előnyök: lemaradtam a történetéről, szóval az ezra egy héber eredetű név, jelentése segítő...és ennyi az előny
+hátrányok: nem értek a lovakhoz, tetszenek a skillek de mintha nem kéne húzni őket vagy ilyesmi :$

PUMT2 koncepció:
Előnyök: kommunista és materialista vagy éppen már kapitalista maszlag, pvm-pvp-nek tűnik de sés és erősen itemshopos és önpusztító, minden fegyvere erősebb és 1000felett sebez.
+Előnyök, mióta új tulaja van vesztett a varázsából és 10-20ember ját még fel rá.
Hátrányok: régen ez még menő drága csicsás szemét volt, 2012-13-14 óta viszont lehúzódott és 15-re már a kutyát se érdekelte, 16-ra már csak az új tulaj és a haverjai tolták és idén már csak az új tulaj és megint egy kis kör.

GGMT2:
Második nagy magyar privát szeró:
szezonálisan évente-kétévente 2-4-6 hónapokat üzemel, új holmikkal vagy épp fejlődős petekkel vagy valami egyedi bankrendszerrel vagy teleportrendszerrel, amit még csak a németeknél vagy még ott se láthatunk.
+előnyök volt már halloween és még egy csomó egyéb dolog is, a leghíresebb a zombi kaszásos meg a minotauruszos izé.
hátrányok: 2016-ban egy másik szeró GGMT2 hungary névvel próbálta eladni magát de nem volt valami sikeres
előnyök++: két leltár

PVP2: a pumt2/ewmt2 koncepció fele halad+- némi extra itemshoppal + gigapolygons fegyóval megáldva nem mutat többet, mint amennyinek tűnik.2015-16 körül bezárt, eredetileg egy népszerű hamás szeróról lopták a nevét 2012-ben.
hátrányok: itemshopos és nagyon erősen anyagias+ a map1ein több az npc, mint a palyer és a főtérre ugyanez vonatkozik. NIncs pet systemje, de van mount systemje.
Előnyök+ hát volt pár runjuk meg saját átdolgozottan felhasznált elképzelésük...
hátrányok+ a régi csapatban néhány tag az építő kritikákra harapott és karmolt
Előnyökextra: Két leltárral kihúzta idáig?

EWMT2:
Halott elképzelés, itemshopos szerver, vannak pvm és pvp elemei de valahol a pumt2 és egy mosógép szerelemgyerekére hasonlít sok túlpolygonozott holmival, az árairól nem ejtenék szót mert azzal megsérteném a mások pénztárcája felé mutatott tiszteletemet...Mindenféle cifra#osás van rajta szal kb olyan mint egy vásári piactér, mindenhol mindenféle egyéniségnek tűnő semmi van rajta.
Hátrányok: 2012-13óta még létezik és nem nagyon akart megmurdelni/bezárni.
Hátrányok+: még mindig képes bevételt termelni, de...nem hiszek az ilyesféle dolgokban.
Előnyök: volt S2-je(?)
Hátrányok extra: előbb ugranék kútba, mintsem hogy játszak ezzel a vacakkal.

PVM2 koncepció:
GF-nek tűnő igazából pvp-fun boltos felállás,
átlag farmmappal 2012 és 2013 körüli külsővel, sivatagi vérttel + 1-2 új fegyverszettel(amit lelogóznak és hányingert kelthet a polygonszáma) + az elgondolás egyedinek tűnhet, de ezt már a zephion és a klónjai eladták 2012-ben.

ROD2:
Rendelkezik mindenféle systemmel és nem is lenne parás, de mégse tudom, hogy eszik-e vagy isszák.
Frissnek friss, 2016-os külsővel el is megy a kosztümeffekt/aura systemekkel de még azért az offshopon túl lehetne még valamicske tuningja.
Runjai is vannak(ha jók az emlékeim)
5 leltárral rendelkezik, de már nem is tom mért kellett ez.
Van wolfmanjuk, vannak új mountjaik és petjeik is.
Hátrányok: időigényes, de fairnek tűnik
Hátrányok2:picit elkényeztetetetten érzem magam ha fellépek és ezért 10szint után ink letöröltem.

Metin2life:
Szép koncepció, hülye kivitelezés, 2011-12körüli küllem 2014-15körüli nyitány.
Sok low-high polygonos logózott fegyver.Sok vérteffekt és egy egyedi +10-es vérteffekt-szárny dolog is van...
Ewmt2 és pvp2 közé eső hulladék, de inkább csak egy lightos ewmt2 klón
hátrányai: túlságosan is elszálltak a fejlesztők és végülis már a végén ez is csak azért fut, mert valakinek még maradt belőle pénze, hogy a vps-t bérelje.Egy ideje nincs több 4-5 playernél.

Metin2Eventday 2010-2012
Eventes koncepció, kapzsi kapitalista és bolond adminok.
TÚL hamar kiélvezhető játékmenet és igénytelenül jó időben betoppanó szerveralap.
Hátrányok: saját szemszögemből nézve egy alkalom elég volt ahhoz, hogy megutáljam még a multiklienses időkben.

SOMT2:
Passzolom a leírást, valahol a pvp2 és az ewmt2 ingyenes változatának tűnik, ~vagy ez lehet a pvp2 fairebb verziója? ki tudja.Többnyire a pumt2 itemshopja rémlik egy igényes szorzók mellett futó pvm-pvp-fun szeróról.
Hátrányok: elvileg bezárt és gyakorlatilag is 2013-14között
+Előnyök: bizonyos tárgyak +0körül extra bónuszt kaphattak és a húzással duplázhatóvá váltak.
+hátrányok: kicsit itemshoposnak tűnik
Előnyök extra: saját mapjai is voltak, amit azóta se keresett senki lol.

Somnia:
2017 eleji 3-4 leltáras edissön~ 2016-17-es évjáratnak tűnik, viszonylag az elvárásainkhoz közel eshet;Jóféle lassú, de izgis feladatokat adó szeró.#májólindulazajánló
Vegas rendszereiből pár tuti bent lehet szal nem meglepő, ha újszerűnek tűnik, mer jóféle a cucc;
Király pelcsítós mountok, jól válogatott bombworkos kosztümfegyverek.
Offlineshop,Petrendszer, retro lómedálvadászósdi is van... petty rendszer, újraalkotott bioszküldirendszer, újabb bossokra épłtő pontrendszer, ami jutalmaz ... meg még átdolgozott optforgató (lassú,depontosedissön) meg Pokol Rulett rendszer
Hátrányok: még nem tudtam olyat írni
+Előnyök magyar és még egy csomó egyéb oké kártyás meg egyéb holmi is megtalálható, amit a petek szintelése meg még az ák-kk 5-10-15-ös feltuningolása is eléggé megdobhat.
Hátrányok+ Semelyik kommentelő se írt róla eddig kritikát, csak hiányolták, hogy kihagytam -.-'

Bárki bármilyen szerót felvethet és a saját kritikáját v véleményét levésheti a fórum szabályain belül a felsorolt vagy fel nem sorolt szerverekről látott /halott/tapasztalt dolgok kapcsán! :D
Chill & Cheers!

Pandora2 vélemények?

Idézetet írta: D4RR3 Dátum 2017-10-28, 16:45:32
mie andree pls  :'(
azt a szerót nem ismerem, magyar egyáltalán?
Idézetet írta: Step Dátum 2017-10-28, 16:52:04
Hol a somnia?
Nem jáccottam adj te róla véleményt :o
Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-10-28, 17:11:38
Pandora2 vélemények?
Még nem toltam, de majd kipróbálnám egyszer!
Írj róla kritikát majd, ha teheted és időd engedi ebben a témában :D

A NW2Online-nál miért csak a Kisállat rendszer lett kiemelve, miközben az nyitás óta megtalálható a szerveren és azóta rengeteg új rendszer lett elkészítve, nem is beszélve a farm kidolgozásról. :|
A szerver koncepciója nagyon összetett és egyben egyszerű elven alapul melyet én átalakításnak neveznék és mivel sikerült is megvalósítaniuk így teljesen egyedi alkotást képez amelyet nem lehet összehasonlítani a metin2-vel és ezért sem értem miért került itt szóba. :'(

Az embereket butítani kell ahhoz, hogy közölj velük valamilyen problémát vagy tényt és csak az okosak látják meg az igazi problémákat!  :'(

A probléma hogy az én boim somniáját kihagytad :'(

Hát igen ez itt a legnagyobb probléma... ez a poszt így már rendesen
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

megborultam bocsánat a cuccost a legvégére biggyesztettem, hogy aki ctr+f-el a Somniát keresi végre békére leljen!  :o