A Grannyviewer bugja

Indította fabtam11, 2017-10-25, 16:03:54

Üdv!
Amiatt nyitom ezt a témát, mert érdekel, hogy nekem van ilyen rossz gépem/driverem vagy más is észlel hasonló hibát?
A Grannyviewer elindításakor és megnyitvatartásakor elektromágneses interferenciához / valami nyüszítő jelhez hasonló jelenséget tapasztalok.Nem, nem hiszek abban, hogy megszállta volna ezt a szemetet az ördög, mert akkor nem jelenítené meg a metines modelleket, dettó ha ördög vagy démon szállta volna meg...akkor tudnék róla.(viccen kívül tényleg)
Ha más is észlelt efféle jelenséget nyugodtan írjon kommentet vagy vesse fel a saját elméletét a grannyviewer átkáról meg ilyenek.
Kappa#

~Fabtam11

Nálam nem ad ki semmi hangot  ???
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

2017-10-25, 16:47:32 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-10-25, 16:50:12 Szerző: Savage
Nálam jelentkezett ilyen, a megoldását száműzött papok mondták el!
Fontos, hogy az utasításokat pontosan kell követni, különben éjszaka meglátogat a rézfa*zú bagoly!

Első lépésben rajzolnom kellett a gépem köré egy pentagrammot, majd le kellett vennem az oldalát, és le kellett öntenem Cloroxal, pontosan 3,24 literrel, ha ennél több kerül rá, megjelenik a kisjézus és a 7 törpe!

Második lépésnél kicsit csodálkoztam, hiszen kellett vennem egy művibrit, amit be kellett festenem pirosra és feketére, majd ezzel minden nőt az utcán pofán kellett vágjak és mondanom kellett nekik a gépemről egy-egy infót.

Harmadik lépésben el kellett adnom minden Butoromat, Konyhai eszközömet, ki kellett vernem a falakat, es rajzolnom kellett egy halott csecsemőt egy körbe, majd 4 szűzlány, 3 milf, 12 gyerek, 3 kecske és 7 törpe vérét kellett folyatnom a vésett kisbaba testére.

Felkellett olvasnom a Sátán bibliájából 7 sor-t, majd az egyik kezemmel es egy villa segitsegevel, szexualis kapcsolatot kellett letesitenem a konnektorral, majd varnom kellett ,hogy a 7 sor felolvasasa vegett ujra eledjek!

Feltem elsonek tole, azota uldoz a rendorseg, fel magyarorszag, 12 kecske, es 3 vizilo, de megerte, a gepem mukodik, nem ad ki semmi hangot!!

Amennyiben kipróbálod a tanácsom, kérlek csatolj videót, kíváncsi vagyok a te taktikáidra is!

Bármilyen szörnyűnek is tűnik az élet, mindig van valami, amiben sikeres lehetsz.

2017-10-25, 17:01:00 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-10-25, 17:11:22 Szerző: fabtam11
nem segített, megölte a kamerát, üres a felvétel és ráadásnak még a net is elszállt.

Üzenet összefésülés: 2017-10-25, 17:11:22

Más ötlet?  :o

https://www.youtube.com/watch?v=QG9JvYXDxR8

jó visszatérve a problémámra a driverek frissek, a gr2 az original edissön és persze minden modellnél zenél:(