Felszerelés nézegető (ON/OFF)

Indította udvatt108, 2017-10-21, 02:39:07

2017-10-21, 02:39:07 Utolsó szerkesztés: 2017-10-21, 10:07:36 Szerző: udvatt108
Sziazstok.

Valakinek van ötlete, miért van az, hogy az alábbi kód nem működik?
Szóval a tiltás végbemegy, de a "tch->IsBlockMode(BLOCK_VIEW_EQUIPMENT)" valamiért minden féle képpen igaz értékkel tér vissza és engedélyezi a megtekintést.
Próbáltam tesztből, hogy a csoport letiltás változóját használom, az mondom tutu, de azzal is átengedi, pedig az biztosan hogy tilt ha rákattintok, mert nem tudok csopiba sem hívni senkit és mivel a felszerelés nézegető tiltás is így működik ez megfelelő ellenőrzés volt.

Segítsetek tanácstalan vagyok!

Idézif (tch->IsBlockMode(BLOCK_VIEW_EQUIPMENT))
      {
         ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("A játékos letiltotta a felszerelései megtekintését."));
         return;
      }
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

A tiltás beállítását ronthattad el, mivel nálam tökéletesen működött a dolog.
[spoiler] if (tch->IsBlockMode(BLOCK_EQIPMENT_VIEW))
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "A játékos elutasította, hogy megnézhesd a felszerelését!");
return;
}
[/spoiler]

2017-10-21, 08:23:16 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-10-21, 10:06:55 Szerző: udvatt108
Továbbra sem tiltja. :( Ezt nem értem egyáltalán.

Üzenet összefésülés: 2017-10-21, 09:13:24

Közben rájöttem, hogy amit leírást néztem teljesen hibás volt, ezért átnéztem a többi blokkolási metódust és azok példájaképpen módosítottam a felszerelés nézegető blokkolását, és lám működik. (UI.: Rossz helyen voltak a gombok deklarálva és funkcionálva.)

Témát zárom. :*
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.