Offline shop berakás

Indította Zeratul, 2017-10-19, 06:43:17

2017-10-19, 06:43:17 Utolsó szerkesztés: 2017-10-19, 06:45:28 Szerző: Zeratul
Sziasztok!
Kicsit belezavarodtam az offline shop-ba ugyanis indítóba nem tudom melyik filek kellenek és a forrásba se ezért kérném ki a véleményetek kép csatolva

Üzenet összefésülés: 2017-10-19, 06:45:28

Bocsi rossz fejre  nyitottam MOD át tudod rakni segítség részre? Köszönöm
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Amit letöltöttél Rar fájl, abba nem volt véletlen egy Svn mappa, és azon belül egy Client, Game, Db?

2017-10-19, 16:13:36 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-10-19, 17:25:59 Szerző: Zeratul
Nem ott is így van benne ezért kérdem mert eddig mindig úgy volt

Üzenet összefésülés: 2017-10-19, 17:25:59

Itt a téma: http://metin2hungary.net/index.php/topic,194033.0.html ezt most fedeztem fel hogy innen töltöttem le de ott sincs oda írva mit hova tegyek

m2offlineshop.git-be szerinted akkor mi van?

Beraktam mégsem fordul le a game[size=78%] [/size]

Én csak behúztam a file-kat amik benne vannak a mappában és ennyi

Akkor csodálkozol, hogy nem jó?! ::) ::) Ilyenkor nem felül kell írni, hanem megnézni mi van a fájlokban.. ;D

Szerintem ne erőltesd kár érte de én most nagyon jót mosolyogtam Zeratulon

Valakinek megvan az alap VS mert nekem az nincs meg

2017-10-19, 21:41:15 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-10-19, 21:42:52 Szerző: gife974
Figyu, Zeratul. Ezt most ne bántásnak, sértésnek vedd, nem annak szánom. Szerintem a helyedben, először több kisebb, könnyebb dolgokkal kezdenék, nem egyből az offline bolttal. Mivel látom, hogy napi szinten raksz ki valami nagyon kezdő problémát, ezért azt javaslom, hogy keresgélj, olvasgass külföldi metin2-es fórumon stb. Persze, ha segítséget kérsz, azzal nincsen baj, csak azért mindenki megfogja unni egy idő után. Meg persze nem lesz itt mindig mindenki, hogy segítsen, ha valami problémád akad.

Csak az a baj se angolból se németből nem vagyok jó mind a 2 ből alig tudok valamit azzal szöveget nem tudok fordítani, meg nekem azzal van a bajom hogy nem minden leírást tudok rendesen értelmezni mert egy kicsit belezavarodok a dolgokba

Angol német nekem sose volt nagy gond. Viszont 90%-ba török oldalakról dolgoztam anno én is illetve ott található meg leghamarabb minden szóval a nyelv tudás nem nagy előny. Itt a hangsúly az alapokon van hogy tud mi mire való és hogy miért van. Tehát ha megnézzük és nem bántásból írom Gife is volt ilyen őt is sokat piszkáltuk hogy nézzen utána apró dolgokkal ő megfogadta és mára nem ír apróságokért keres inkább ő is kutakodik és ha nagyon elakad akkor ír.

és én meg az orosz fórumokra próbálok betörni, de még azóta se jutottam tovább a regisztráció értelmezésén  ;)
Ti legalább értetek pár szót németül és angolul #kappa

am az offlájnshop télleg kicsit nagy falat kezdésnek :/

De már csak a pánt rendszert és az offline shop-ot szeretném berakni meg levédeni a kliens-t és ennyi de az meg nehézkes dolgok

game nem fordul le még mindig de most én adtam hozzá amiket hozzá kell adni a file-hoz de így is ugyan az a hiba kép csatolva:

2017-10-30, 11:49:22 #16 Utolsó szerkesztés: 2017-10-30, 11:53:45 Szerző: Zhymer
Így nem lehet semmit mondani rá, fel kellene töltened a fájlokat, csakhát gondolom "egyedi" így nem fogod.
Bár akkor sem lehet ránézésre megmondani, de már közelebb járnánk.

Amúgy ez az OfflineShop publikus verziók ugye "lopott" cuccok, tehát nem egy normális leírás alapján lehet betenni, hanem ki kell vágdosni a kódból. Én is megszenvedtem vele kicsit anno, de pár óra alatt összejött. Ha nagyon nem megy, kérj meg valakit aki megcsinálja neked.
[spoiler](De ne engem, ingyé' nem dolgozok órákat ;D)[/spoiler]
"Hölgyeim és uraim, íme a bukott bálvány!"

Én nekem az is jó ha valaki kicsit utal hogy körülbelül hol lehet a hiba de itt vannak a game-részek(csatolva) a db az lefordult

Elég egyszer átbogarászni mit hovűá kell berakni nem hogy még a tiedet meg azt is át bogarászni. Offline szavakra kell rá keresni plusz még fordítás közben a packet.h-ban lesz hiányosság.

Valamint ajánlott notepad++ egy compare kiegészítőt rakni és tökéletesen átlehet rakni.

2017-10-30, 17:11:00 #19 Utolsó szerkesztés: 2017-10-31, 07:05:08 Szerző: Zeratul
már lefordult :D most kezdem a kliens részt berakni

Üzenet összefésülés: 2017-10-31, 07:05:07

Mit írtam el mert ugyan úgy lett kitöltve ahogy a letöltött file-ba