Skill ikonok

Indította mikee0121, 2017-10-15, 22:00:52

Üdv

Egy olyan problémám van hogy elviekben se a skill ikonok sem pedig az akciók nem mozdíthatóak tehát nem tudom pl a taskbarra húzni.

Próbáltam uicharact-t átnézni ott nem találtam hibát átrakva másik kliensbe tökéletesen működik. Egér gomb parancsokat is átnéztem semmi.

Valakinek esetleg valami tipp indító forrásban merre keresgéljek esetlegesen még kliensben merre nézzek szét?

Előre is kösz a segítséget.

Nekem is volt már ilyen problémám. Nekem eltért 1-2 sor a root-on belül.

Van ez: GET_ITEM_QUESTION_DIALOG_STATUS

De lehet ilyen is: GET_ITEM_DROP_QUESTION_DIALOG_STATUS

Nos, az a lényeg hogy minden fájlban egyforma legyen. Azt te döntöd el, hogy melyiket akarod.

Ugyan ez lehetséges ezzel is:

SET_ITEM_QUESTION_DIALOG_STATUS

Ez is lehet ilyen is: SET_ITEM_DROP_QUESTION_DIALOG_STATUS

Ezzel is ugyan azt kell csinálnod mint azzal amit fentebb megemlítettem.

Hiba adott nálam is, az előző megoldás nekem nem jött be.

Bármilyen szörnyűnek is tűnik az élet, mindig van valami, amiben sikeres lehetsz.

Savage manapság te mit raktál be? Érdekes mert nállam az illumina dizjánra gondoltam de alap kliensben szépen megy. Szóval nállam vagy indító lesz vagy még nem tudom mi. Amit írtak azt a syser meg köhögné ha az nem tetszene neki. Mivel alapjáraton is van különböző egy alap kliensben és ott nem okozz gondot.

Én személy szerint Special Storage-ra tippelek vagy a Title System-re mert ez a kettő volt az utolsó amit betettem.

Új kliensbe indítót átmásolva, teljesen jó, úgyhogy hát nem tudom... Megnézem hogy mégis mit merre, hátha találok valamit(Így fix, hogy nem a forrás, hanem python hiba)

Bármilyen szörnyűnek is tűnik az élet, mindig van valami, amiben sikeres lehetsz.

probléma megoldva a mousedmodele.py-ban egy elif helyett if volt.

Azért köszönöm az ötleteket mindenkitől. Zárom a témát