Mini Szörny/Boss pet

Indította OneCharakter, 2017-10-14, 21:56:21

Sziasztok ! Megpróbálkoztam  egy mini szörny/boss pettel aminek az eredménye az, hogy a pet látszik csak nem mozog sehogy sem. Az animációkat hogy tudom megoldani ha csak gr2-es fájlok állnak rendelkezésemre ?

Hát ha meglévő mobból akarsz olyat akk sztem felejtsd el, mert az animáció határozza meg a modell méretét.
Animációt pedig nem lehet megnyitni maxban szerkesztésre (tudtommal).

Hát sajnos nekem is ez a problémám hogy Mesh nemtudja .max-ba átkonvertálni de hátha tud rá valaki valami megoldást :D

Hát esetleg a granny készítői/fejlesztői biztos tudnának valamit rá ::) ;D

2017-10-14, 22:48:36 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-10-14, 22:50:23 Szerző: fabtam11
várjatok és mi lenne ha a forrásos mob/npc méret növelést v csökkentést is beiktatnánk a dologba és nem kéne átméretezned 3dsmaxban azt a figurát?
Tudjátok a gameforges dolog... az a fejlődős-méretben változós petes izé pont rendelkezik az előbb írt méretes baromsággal.

ok most olvastam vissza hülyeséget írtam.
egyéb opciók:
passz

Megoldható lenne, de ahhoz meg kéne a granny forrása, hogy átírd benne, hogy ne az animáció állítsa a méretet, ha egyáltalán lehet ilyet.

értme szal akk fizess vagy húzz sorszámot a gr2 cégénél hátha kiadják vagy ilyesmi... ???

Hát, kétlem h kiadnák hisz abból van bevétel ha 1 játékfejlesztő cég megveszi a grafikus motorod, nem? :o ???

hackelj és lopd el tőlük na elég mókás és hasznos megoldás lenne vagy ilyesmi :D :D :D :D
vagy keresd meg a legfőbb alkalmazottaikat és tegyél rootkitet a gépükre és nézd meg mivel töltik a napot v ilyesmi...mondjuk nem tom h kéne megoldani de tegyük fel egy gr2 motort használó játékkal szép kezdés lenne :D
https://www.youtube.com/watch?v=ryh9rkIRGUs

jó más nem elszállt ötletünk nincs?

Vagy használod a scale rendszert :'(

2017-10-14, 23:28:22 #13 Utolsó szerkesztés: 2017-10-14, 23:30:41 Szerző: fabtam11
Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2017-10-14, 23:26:09
Vagy használod a scale rendszert :'(

hagyd má azt az elején leszavaztuk ketten :((

Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2017-10-14, 22:48:36
várjatok és mi lenne ha a forrásos mob/npc méret növelést v csökkentést is beiktatnánk a dologba és nem kéne átméretezned 3dsmaxban azt a figurát?
Tudjátok a gameforges dolog... az a fejlődős-méretben változós petes izé pont rendelkezik az előbb írt méretes baromsággal.

ok most olvastam vissza hülyeséget írtam.
egyéb opciók:
passz
ok noob vok bocs  ::)

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2017-10-14, 23:30:13
de az úgy nem menci :'( :-X ;D ;D
várj posztolni kéne valamit, mert ebből hepaj lesz a végén ://