command_log

Indította Alone, 2017-10-12, 17:13:14

Helló, az volna a kérdésem,hogy hogyan tudnám beállítani a command_log-ot, hogy ne vagy nagyobb legyen a kapacitása,vagy pedig, hogy autómatikusan ürítse magát. Mert a minap fel fedeztem azt a hibát, hogy ha nem ürítem naponta 2x a command_log-ot,akkor szépen le offol a ch...Teszteltem,és az okozza a hibát! Valami megoldás?
Nem vagyok profi,de amiben tudok segítek!

C++ programmer at Gameloft

A cron már rá van állítva az autómata log ürítésre 3 percre raktam de annak mégis miköze lenne a command_log ürítéshez?

ez nem egy varázslat, ami csak egy dologra működik

[spoiler]ha le tudsz futtatni egy queryt egy tábla ürítésére, akkor szerinted csak azt az egyet lehetséges?[/spoiler]

Jogos, rá állítottam majd meglátjuk mit alkot...De további tanácsokat elfogadok ennek orvoslása kapcsán, mert az tény, hogy ez nem egézséges.

miért nem egészséges?

Idézetet írta: Distraught Dátum 2017-10-13, 09:26:54
miért nem egészséges?
hát ha megölöd vele a vps-t akk má gondok vannak  ;D

Mert érdekes,hogy a másik szerverem lassan másfél éve fut, és a commond_log még egyszersem lett ürítve,és nem is offolt le tőle a szerver :D Hát kb ezért nem egézséges....Mert ugye bár a másik le offolt tőle mint a büdös*** :D Erre mondja valaki azt,hogy "ez teljesen normális és mindenhol előfordul" :D

jaaaaaaa, azt hittem a cronra mondod, hogy nem egészséges, ha azzal törölteted >< mert meglepődtem volna azon >< öhm miért nem szeded ki inkább egyszerűen a game fileból a command log generálást?

Gondoltam erre is,viszont szokásom, hogy nézegetem mit írtak a vagy hogyan vezettek le egy eventet,anélkül, hogy fel dugnám az orrom a szerverre :D (nagy hiba) :D Na meg ezen felül sokminden másértis jó ha van, ezért szertném inkább meg javítani mert nem értem mi baja lehet!

2017-10-14, 17:52:14 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-10-14, 18:01:13 Szerző: Distraught
csinálsz egy valamilyen eventflaget, és ha az 1, akkor logol csak :D így ingame tudod ki-be kapcsolgatni :)